Akvarelkursus på Ischia, Italien

Underviser Alek Krylow
5-12 maj 2018

Når Alek Krylow evaluerer sit akvarelkursus på Ischia med kursisterne, plejer de at nævne at tiden på Ischia går alt for stærkt - de ville ønske at kurset varede lidt længere, og det kan vi godt forstå!

Ischia (og Alek) har RIGTIG meget at byde på for akvarelmalere, og Alek glæder sig altid til at komme tilbage, og nyde gæstfriheden, den gode mad og de mange forskellige motiver.

Alek besøgte denne skønne, uforstyrrede lille ø første gang i 2013, og rejser i det tidlige forår 2018 for sjette gang afsted med et hold kursister.

AKVARELKURSUS MED ALEK KRYLOW

I løbet af dette kursus kommer Alek ind på både landskabs- og figurmaleri, emner og motiver gennemgås efter gruppens ønsker.

Kurset er tilrettelagt så alle kan deltage uanset tidligere malererfaring.

Vi starter dagens arbejde på hotellets tagterrasse, med en fantastisk udsigt over bjergene, fæstnings-øen Castello Aragonese, og ikke mindst havet. Vi kan arbejde så meget vi ønsker på tagterrassen, og når dagens udflugter og malerarbejde er slut hænger vi ud og nyder livet heroppe - evt. med en drink før vi går ud og spiser sammen om aftenen.

Vi kommer til at arbejde udendørs alle dage, og finder gode motiver i byen og overalt på øen. Alek udvælger de bedste steder for lige netop vores gruppe, når vi tager på tur med papir og pensler i ugens løb. 

Et fast programpunkt på Aleks akvarelkursus på Ischia er en maledag i haveanlægget La Mortella, som er anlagt af den engelske komponist Sir William Walton og hans argentinske hustru Susana Walton. I haven finder vi et væld af gode akvarelmotiver, og havens særprægede springvand er et af de motiver som Alek har gode tricks til at gengive med akvarel.

Vi har en fridag midt på ugen, hvor Alek vil tilbyde at arrangere en fælles udflugt for alle som har lyst - det arrangeres når vi er landet og er kommet igang med kurset.

Vi bor centralt ved havnen Ischia Porte, i gåafstand til den gamle bydel med fæstningen Castello Aragonese. Der er kun 200 meter til den nærmeste lille sandstrand, så start med at tage en dukkert i havet og slå jer ned i byen og nyd de smukke omgivelser.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Alek hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer
Alek Krylow: tlf: 5081 6908 / alek@akvarel.dk

Alek Krylow

PRIS

11.298 DKK
  • + Evt. tillæg for singleværelse: DKK 998
  • PRISEN INKLUDERER:
  • ✔ Akvarelkursus som beskrevet
  • ✔ Fly & lufthavnstransport tur/retur i privat bus
  • ✔ 7 overnatninger med morgenmad
  • ✔ Velkomstmiddag på ankomstdagen
  • Medbring selv alle materialer - se Aleks forslag til pakkeliste

TILMELDING

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malelrejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid.

Du betaler 3.000 DKK ved tilmelding, resten betales 2 måneder inden afgang.

REJSEN
Vi flyver fra København direkte til Rom. Herfra med privat bus til Napoli færgehavn, hvor flyvebåden sejler til Ischia. Det er en køretur på ca. 4 timer ad Autostrada del Sole – Italiens smukkeste strækning.
Hotellet afhenter os ved færgen når vi ankommer til Ischia Ponte,.

Hjemrejse med afhentning efter morgenmaden, ligeledes med privat bus fra Napoli til Rom.

PAKKELISTE

Se Aleks forslag til pakkeliste her

NYHEDSMAIL

Via nyhedsmail kan du følge med i vores aktiviteter - vi skriver når vi har nye malerejser, akvarelrejser og kunstrejser klar for tilmelding.

Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.

Det er en god måde at møde kunstneren på, hvis du overvejer at deltage på et kursus, og så plejer det at være vældig hyggeligt at mødes med andre kursister rundt omkring i landet - vel mødt til alle, på nyhedsmailen og i det virkelige liv!

Sanne-signatur (1)

JA TAK :0)