Malekursus

Sicilien

 

Underviser Pia Fonnesbech

Kursusdato: 2-9 juni 2018
Underviser: Pia Fonnesbech

Alle kan deltage på Pia Fonnesbechs malekursus på denne skønne gamle scilienske herregård, omgivet af marker med økologiske appelsinlunde, piastacienødder og cintrontræer. Her kan du fordybe dig i arbejdet mens du lader dig forkæle af vores gæstfrie værtinde Chiaras hjemmelavede mad og gode vin.

Hvis god tid, uforstyrret ro, smukke omgivelser og dejlig, hjemmelavet mad hjælper dig til at slippe hverdagens stress og jag og fordybe dig i maleriet – så er et ophold på dette malerrefugium det rette for dig. Her slipper du hverdagens mange krav og høje tempo, giver dine kreative udfoldelser din fulde opmærksomhed, og dykker ned i inspirationen og motiverne som findes overalt omkring dig.

Alle vores malerrefugier er kendetegnet ved at vi finder små, specielle og autentiske steder, hvor vi kan bo og arbejde. Vi går ikke specielt efter en luksuriøs indkvartering. Atmosfære, charme og maleriske motiver fylder meget mere i vores overvejelser.

Atmosfære, charme og maleriske motiver er præcis hvad vi har fundet på Fattoria Mose. Her får vi rig mulighed for at bo og arbejde midt i den ægte, italienske kultur, langt væk fra de store feriekomplekser og charterområder.

For et par år siden fik Pia en mail fra Hanne, som ville høre mere om Pias malerreguium på Fattoria Mose – Sådan skrev Pia til Hanne: ”Kære Hanne. Stedet er fantastisk. Chiara, som har stedet, er gammel arkitekt og har indrettet hele herregården meget smukt. Vi sidder ude på gården hver aften og spiser middag ved et langbord, under et stort træ, og det føles, som om man er med i en italiensk film. Det er meget smukke omgivelser og der er masse af motiver og en god arbejdsro.”

Så enkelt, og så rigtigt kan det beskrives, det som er kernen af Pias malerejse til Sicilien: arbejdsro … smukke omgivelser med masser af motiver … sidde ude hver aften ved et langbord under et stort træ … gode samtaler om farver, musik og billedkunst ved Chiaras langbord.

MALEKURSUS MED PIA FONNESBECH

Vi finder de smukkeste motiver overalt i Fattoria Moses rustikke omgivelser, og vi har et dejligt, overdækket område til rådighed, hvor vi kan lade vores ting ligge under hele opholdet.

Stedet har været i familiens eje i generationer og er stadig et aktivt, økologisk landbrug. Køkkenet, fællesområderne og de fleste værelser er indrettet med de oprindelige møbler fra stedet og giver en fantastisk atmosfære overalt. Sidst men ikke mindst mødes vi af den særlige middelhavets farveskala både ude og inde, hvilket er en af grundende til at malere til alle tider har rejst i området for at studere og arbejde.

Vi arbejder hver dag kl 9-17, kun afbrudt af 2 timers frokostpause, hvor du kan tage et hvil på værelset, gå en tur i området – eller arbejde videre på egen hånd hvis du ikke kan slippe penslerne.

En af dagene holder vi fri og tager på tur. Turen aftaler gruppen på stedet, udgifter til transport og entre er ikke inkluderet i prisen men betales på dagen. Du bestemmer selv om du vil deltage på fælles-turen eller tilbringe dagen på egen hånd.

På hjemrejsedagen skal vi med et eftermiddagsfly, og vi har god tid til at besøge Kejservillaen i Piazza Amerina på vej til lufthavnen. Entre er ikke inkluderet i prisen, men betales på stedet.

Fattoria Mose ligger ca 4 km uden for Agrigento by, og stedet besidder præcis den ro og charme vi drømmer om, når vi rejser ud for at male og søge ny inspiration.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@gmail.com

Fattoria Mosè

PAKKELISTE

Se Pias forslag til pakkeliste her

PRIS

inkluderer alle måltider og vin til middagen
DKK 12.998
  • Evt. tillæg for singleværelse: DKK 998
  • PRISEN INKLUDERER:
  • ✔ ALLE måltider, vin til middagen, kaffe og the i løbet af dagen
  • ✔ Fly & lufthavnstransport tur/retur i privat bus
  • ✔ 7 overnatninger
  • ✔ Kursus som beskrevet
  • Enkelte værelser har delt bad og toilet -værelser fordeles efter først-til-mølle
  • Medbring selv alle materialer – se Pias forslag til pakkeliste

TILMELDING

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid

Du betaler DKK 3.000 ved tilmelding, resten betales senest 2 måneder før afgang.

Malekursus Sicilien

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn med eftermiddagsfly, direkte til Sicilien. Vi afhentes i lufthavnen af privat bus som kører os til Fattoria Mose. Vi får en sandwich i bussen, køreturen varer ca 1,5 time.

På hjemrejsedagen besøger vi Kejservillaen i Piazza Amerina på vej til lufthavnen. Entre er ikke inkluderet i prisen, men betales på stedet. Sen ankomst til Københavns lufthavn.

KUNSTNOMADEN

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter - vi skriver når nye kunstkurser er på vej.
 
Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.
 
Det er en god måde at møde kunstneren på, hvis du overvejer at deltage på et kursus. Og så plejer det at være vældig hyggeligt at mødes med andre kursister rundt omkring i landet - vel mødt til alle, i Kunstnomaden og i det virkelige liv!
 
Bedste hilsner
Kursusarrangør
Kunstskolen Kreativt Netværk

KUNSTNOMADEN

 

FÅ NYT OM KUNSTKURSER I DANMARK OG UDLANDET

Velkommen, du vil nu modtage Kunstnomaden i din indbakke