Akvarelkursus
Ischia, Italien

Underviser Alek Krylow

Kursusdato: Kendes ikke
Underviser: Alek Krylow

Dette kursus blev sidst afviklet i april 2018. Hold øje med nyhedsmailen KUNSTNOMADEN hvis du vil vide hvornår kurset arrangeres næste gang.

Når Alek Krylow evaluerer sit akvarelkursus på Ischia med kursisterne, plejer de at nævne at tiden på Ischia går alt for stærkt – de ville ønske at kurset varede lidt længere, og det kan vi godt forstå!

Ischia (og Alek) har RIGTIG meget at byde på for akvarelmalere, og Alek glæder sig altid til at komme tilbage, og nyde gæstfriheden, den gode mad og de mange forskellige motiver.

Alek besøgte denne skønne, uforstyrrede lille ø første gang i 2013, og rejser i det tidlige forår 2018 for sjette gang afsted med et hold kursister.

AKVARELKURSUS MED ALEK KRYLOW

Det er Aleks hensigt med kurset at give dig en håndfuld teknikker, som du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen – både derhjemme i hverdagen, og når du rejser alene eller sammen med andre.
Du arbejder undervejs med at fange byens og øens stemninger på din egen måde. Du kommer til at arbejde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk. Du får i ugens løb udviklet den metode der passer dig bedst, og som giver dig glæden ved at sætte dig ned et sted og arbejde med farverne i skitsebogen.
Du kommer hjem med bogen fyldt med gode minder – og når du først er kommet rigtig godt i gang kan du jo lige så godt fortsætte det gode arbejde derhjemme, og give dig selv glæden ved at udtrykke dig kreativt hver dag.
Hvis du er rutineret akvarelmaler kan det være en god ide også at tage akvarelblokke i større formater med, så du ind imellem kan fordybe dig i et større og mere gennemarbejdet motiv. Kurset er for alle, uanset om du er øvet og ambitiøs amatør, eller passioneret begynder, alle kan få glæde af Aleks kursus.

Vi starter dagens arbejde på hotellets tagterrasse, med en fantastisk udsigt over bjergene, fæstnings-øen Castello Aragonese, og ikke mindst havet. Vi kan arbejde så meget vi ønsker på tagterrassen, og når dagens udflugter og malerarbejde er slut hænger vi ud og nyder livet heroppe – evt. med en drink før vi går ud og spiser sammen om aftenen.

Du kommer til at arbejde udendørs alle dage, og finder gode motiver i byen og overalt på øen. Alek udvælger de bedste steder for lige netop vores gruppe, når vi tager på tur med papir og pensler i ugens løb.

Et fast programpunkt på Aleks akvarelkursus på Ischia er en maledag i haveanlægget La Mortella, som er anlagt af den engelske komponist Sir William Walton og hans argentinske hustru Susana Walton. I haven finder du et væld af gode akvarelmotiver, og havens særprægede springvand er et af de motiver som Alek har gode tricks til at gengive med akvarel.

Vi har en fridag midt på ugen, hvor Alek vil tilbyde at arrangere en fælles udflugt for alle som har lyst – det arrangeres når vi er landet og er kommet igang med kurset.

Vi bor centralt ved havnen Ischia Porte, i gåafstand til den gamle bydel med fæstningen Castello Aragonese. Der er kun 200 meter til den nærmeste lille sandstrand, så start med at tage en dukkert i havet og slå jer ned i byen og nyd de smukke omgivelser.

 

Hold øje med KUNSTNOMADEN

– så får du besked når vi arrangerer dette kursus igen.

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen KUNSTNOMADEN nederst på denne side.

REJSEN

Vi flyver fra København direkte til Rom. Herfra med privat bus til Napoli færgehavn, hvor flyvebåden sejler til Ischia. Det er en køretur på ca. 4 timer ad Autostrada del Sole – Italiens smukkeste strækning.

Hotellet afhenter os ved færgen når vi ankommer til Ischia Ponte.

Hjemrejse med afhentning efter morgenmaden, ligeledes med privat bus til lufthavnen i Rom.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]