Akvarelkursus

Nafplion, Grækenland

Underviser ida F. Ferdinand

Kursusdato: 8-15 juni 2019
Underviser: Ida F. Ferdinand

Ida har gennem sit arbejde som kunstner og rejseskribent fået et omfattende kendskab til den græske gæstfrihed og den græske kultur. Hun glæder sig altid til gensynet med den smukke natur og den afslappede befolkning, som hun møder overalt på sine rejser. På akvarelkurset i Nafplion vil Ida tage dig med til byen som af mange betegnes som Grækenlands smukkeste by!

Med smukke farver, arkitektur, blomster, torvepladser og smalle gamle gader findes motiver og inspiration alle steder – både i og omkring byen. Ida tager holdet med på male-udflugter til udvalgte steder.

Vi arbejder i øjeblikket på at arrangere dette akvarelkursus – følg med i nyhedsmailen KUNSTNOMADEN, så får du besked når vi er klar med de sidste detaljer. 

AKVARELKURSUS MED IDA F. FERDINAND

Kursus starter starter hver dag kl. 9.00, mens lyset er blødt og varmt, og farverne er gode. Vi arbejder frem til frokost, ca. 13.30 og holder pause midt på dagen. Lysets styrke kan gøre det svært at fornemme farverne, og der kan være behov for at bade eller bare hvile sig, som grækerne gør. Fra kl. 16 – 19 mødes vi for at arbejde videre med maleriet. Dagen afsluttes med middag på en af byens gode restauranter. 

Ida har gennem mange år været optaget af farve, ornament og rum, og vil i undervisningen komme med oplæg om akvarellens muligheder baseret på erfaringer fra sit eget arbejde. Hver morgen starter med en fælles introduktion til en opgave i farvelære og formforståelse, som kan bringe dig videre med egne værker, og styrke dit personlige udtryk. 

Ida arrangerer fælles gennemgang af udvalgte billeder 2-3 gange i løbet af ugen. Vi afslutter ugens arbejde med en udstilling af deltagernes billeder. 

På Idas kursus arbejder du på papir, kurset omfatter maling og tegning. Du kan male med akvarel, farveblyanter, blyant og tørpastel. 

Du kan blande de forskellige medier. Ida foreslår at du vælger en af disse materiale-kombinationer at arbejde med: Akvarel og farveblyant + blyant eller tørpastel + farveblyant. 

Følg med i KUNSTNOMADEN, så får du besked når vi har flere detaljer om kursets udflugter.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Ida hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer

Ida Ferdinand, tlf.: +45 2618 3969 / ida@ferdinand.dk

FORHÅNDS RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så vil vi oprette en uforpligtende forhånds-reservation. Når vi er klar til at modtage den endelige booking skriver vi til dig.

Du får besked 5 dage før vi lægger rejsen på nettet, og har derved mulighed for at snuppe en plads inden prisen offentliggøres på nettet.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Akvarelkursus Nafplion

REJSEN

Fly fra Københavns Lufthavn til Athen. Vi afhentes i privat bus og kører til Nafplion. Køreturen varer ca 1,5 timer.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør