Akvarelkursus
Ronda, Spanien

Underviser Alek Krylow

Kursusdato: 7-14 oktober 2018
Underviser: Alek Krylow
UDSOLGT

Alek besøgte Ronda med et hold kursister på en dagsudflugt i 2011, da han havde et akvarelkursus på et spansk refugium uden for Ronda. Nu vil han og kursisterne koncentrere sig om denne smukke, hvide by hele ugen, kun afbrudt af en dagsudflugt med bus til Sevilla.

Ronda byder på et væld af motiver, uanset om du maler landskaber, arkitektur eller figurmaleri. I den gamle bydel finder du især dramatiske klippeformationer, som byen er bygget på, og i området omkring den gamle bro finder du nye vinkler og farver midt i alt det hvide.

Når du trænger til en pause kan du slå dig ned på en af de mange cafeer og kaffebarer som findes overalt i byen – byen er perfekt for dig der kan lide spanske vine, oste og pølser.

AKVARELKURSUS MED ALEK KRYLOW

Det er Aleks hensigt med kurset at give dig en håndfuld teknikker, som du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen – både derhjemme i hverdagen, og når du rejser alene eller sammen med andre.

Du arbejder undervejs med at fange byens stemninger på din egen måde. Du kommer til at arbejde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk. Du får i ugens løb udviklet den metode der passer dig bedst, og som giver dig glæden ved at sætte dig ned et sted og arbejde med farverne i skitsebogen.

Du kommer hjem med bogen fyldt med gode minder – og når du først er kommet rigtig godt i gang kan du jo lige så godt fortsætte det gode arbejde derhjemme, og give dig selv glæden ved at udtrykke dig kreativt hver dag.

Hvis du er rutineret akvarelmaler kan det være en god ide også at tage akvarelblokke i større formater med, så du ind imellem kan fordybe dig i et større og mere gennemarbejdet motiv. Kurset er for alle, uanset om du er øvet og ambitiøs maler eller passioneret begynder, alle kan få glæde af Aleks kursus.

Vi starter dagens arbejde på hotellets tagterrasse, inden arbejdet fortsættes ude i byen. Når dagens udflugter og malerarbejde er slut hænger vi ud og nyder livet heroppe – evt. med en drink før vi går ud og spiser sammen om aftenen.

Du kommer til at arbejde udendørs alle dage, og finder gode motiver i byen og den nærmeste omegn. Alek udvælger de bedste steder for lige netop vores gruppe, når vi tager på tur med papir og pensler i ugens løb.

Du har en fridag midt på ugen, hvor holdet afhentes af privat bus for at besøge Sevilla.

Vi bor centralt i Ronda, midt i den gamle bydel med let adgang til den gamle bro.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Alek hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Alek Krylow: tlf: 5081 6908 / alek@akvarel.dk

AFBUDSLISTE

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så kontakter vi dig hvis vi får et afbud.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne akvarelrejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Akvarelkursus Ronda

REJSEN

Vi flyver fra København direkte til Malaga. Herfra med privat bus til indkvartering i Ronda.

Hjemrejse ligeledes med afhentning af privat bus til lufthavnen i Malaga.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør