Hvis du har spørgsmål til Mia-Nelles malekurser og kunstskurser er du velkommen til at kontakte Mia-Nelle her:

KONTAKT MIA-NELLE

Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle Drøschler er uddannet på kunstakademiet Goldsmiths i London i 2010. Efter seks år i England og Skotland er Mia-Nelle vendt hjem til Danmark, hvor hun nu arbejder fra sit atelier i København.

Maleri, vægmaleri, lyrik og performance er hendes medier, hvor igennem hun formidler sit indre følelsesliv i en kollektiv kontekst. Her er naturen og psykologi hendes udgangspunkt, udført i stærke farver og store formater.

Mia-Nelle har senest været aktuel med en større maleri installation på Sophienholm, hvor hun for andet år i træk blev inviteret med som gæsteudstiller af kunstnersammenslutningen Corner. Hun er i dag fast medlem af Corner. De seneste år har Mia-Nelle desuden udstillet på gallerier i London, Edinburgh og København, og har modtaget legater fra det Britiske Kunstfond (2010), Statens Kunstfond (2010, 2012, 2016) Dronning Ingrids Romerske Fond (2016, 2017) Montana Fond (2015, 2016) Dyrup (2017) Legatophold på Det Danske Institut i Rom / 2017

Siden 2011 har Mia-Nelle været fast underviser på Københavns Kunstskole, samt undervist en lang række af kunsthold på højskoler og workshops igennem Statens Kunstfond.

 

Udvalgte udstillinger 2018

Corner 2018, Mine Drømme / Maleri installation / Sophienholm Lyngby / Januar 2018

I Am Made Of This, / Soloudstilling / Galleri Rozart / April 2018

 

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Mia-Nelle har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser med Mia-Nelle Drøschler

Malekursus Zanzibar

Kursusdato: Januar 2020
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

På Mia-Nelles malekursus på Zanzibar oplever du et sandt bombardement af hele dit sanseapperat, som du med Mia-Nelles råd og vejledning kommer til at indfange i din kunst undervejs. De blå nuancer fra havet, varmen fra det gyldne sand, duftene og farvenuancerne i krydderiplantagerne – vi skal have det hele med hjem på papir og lærred.

læs mere

Malekursus Andalusien Spanien

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
UDSOLGT

På Mia-Nelles maler-retreat arbejder du uforstyrret på en andalusisk finca beliggende uendeligt smukt “midt i ingenting”. Kun omringet af bjergtoppe og olivenlunde så langt øjet rækker er det oplagt at inddrage den dramatiske natur i arbejdet.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 4 Mia-Nelle

Kursusdato: 22-26 juli 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Et af målene med dette kursus er at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 5 Mia-Nelle

Kursusdato: 29 juli-2 august 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Et af målene med Mia-Nelles sommerworkshop at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere