Hvis du har spørgsmål til Mia-Nelles malekurser og kunstskurser er du velkommen til at kontakte Mia-Nelle her:

KONTAKT MIA-NELLE

Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle Drøschler er uddannet på kunstakademiet Goldsmiths i London i 2010. Efter seks år i England og Skotland er Mia-Nelle vendt hjem til Danmark, hvor hun nu arbejder fra sit atelier i København.

Maleri, vægmaleri, lyrik og performance er hendes medier, hvor igennem hun formidler sit indre følelsesliv i en kollektiv kontekst. Her er naturen og psykologi hendes udgangspunkt, udført i stærke farver og store formater.

Mia-Nelle har senest været aktuel med en større maleri installation på Sophienholm, hvor hun for andet år i træk blev inviteret med som gæsteudstiller af kunstnersammenslutningen Corner. Hun er i dag fast medlem af Corner. De seneste år har Mia-Nelle desuden udstillet på gallerier i London, Edinburgh og København, og har modtaget legater fra det Britiske Kunstfond (2010), Statens Kunstfond (2010, 2012, 2016) Dronning Ingrids Romerske Fond (2016, 2017) Montana Fond (2015, 2016) Dyrup (2017) Legatophold på Det Danske Institut i Rom / 2017

Siden 2011 har Mia-Nelle været fast underviser på Københavns Kunstskole, samt undervist en lang række af kunsthold på højskoler og workshops igennem Statens Kunstfond.

 

Udvalgte udstillinger 2017

Alt Er Ego, Madam Blue / Performance / Galleri Boulevard156, København / Oktober 2017

Corner 2018, Mine Drømme / Maleri installation / Sophienholm Lyngby / Januar 2018

I Am Made Of This, / Soloudstilling / Galleri Rozart / April 2018

 

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Mia-Nelle har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser med Mia-Nelle Drøschler

Malekursus Andalusien Spanien

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
2 LEDIGE PLADSER

På Mia-Nelles maler-retreat arbejder du uforstyrret på en andalusisk finca beliggende uendeligt smukt “midt i ingenting”. Kun omringet af bjergtoppe og olivenlunde så langt øjet rækker er det oplagt at inddrage den dramatiske natur i arbejdet.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 4

Kursusdato: 22-26 juli 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Du kan roligt fordybe dig i din kunst på dette kursus, hvor undervisningen er skræddersyet til netop dig og dine behov. Mia-Nelle tager altid udgangspunkt i den enkelte, hvorfor der er god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen.

læs mere