Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Pia Fonnesbech

Kursusdato: 1-8 September 2018
Underviser: Pia Fonnesbech

Vi er inviteret af Henrik og Ingo til at komme og arbejde med kunsten på deres skønne finca syd for Granada. Her har de indrettet et refugium for mennesker der søger oplevelser, ro og fordybelse i smukke omgivelser. Stedet ligger uendeligt smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet. Det er godt tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt året rundt.

Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræerne i det tidligste forår.

Da Henrik og Ingo kom hertil første gang i 2011 faldt de øjeblikkeligt for områdets skønheden, og tænkte at de her måtte finde et sted at slå rod. Heldigvis for os fandt de landstedet Jardín de los limones der henlå som en ruin, men som idag fremstår som en elegant og fritliggende finca, omgivet af terrasser og haver med oliven- appelsin- og frugttræer. På Jardin de los limones venter os en personligt fortalt introduktion til den spanske kultur og, ikke mindst, til det spanske køkken.

Området er rigt på muligheder for både korte og længere vandreture i den smukke natur, gennem pinjeskove og plantager med mandel-, oliven- og citrustræer. I ugens løb kan du vælge at tage med på en heldagsudflugt til Alhambra, og en halvdagstur med afsluttende middag i Granada.

Du overnatter på et lille, hyggeligt hotel i nærheden af fincaen. Hver dag starter arbejdet kl 9 i Henrik og Ingos dejlige have. De vil undervejs forkæle os med dejlige, hjemmelavede frokoster, og skønne farverige middage tilberedt af husets kok.

MALEKURSUS MED PIA FONNESBECH

På Pias malekurser handler det om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Når du tager med Pia på malerrefugium får du ro til at koncentrere dig, og finde frem til hvilken slags maler du er. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Du er velkommen til at arbejde med egne projekter. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at følge de oplæg og opgaver som Pia tilbyder undervejs, det kan være en god hjælp hvis du ikke har malet så meget tidligere. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

Du vil blive præsenteret for udvalgte kunstnere som Pia finder relevante for deltagerne på holdet. Det vil være kunstnere som på forskellig vis beskæftiger sig med de problematikker der dukker op i ugens løb.

Alle er velkommen på Pias malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Pia underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@gmail.com

 

Granada Andalusien

PAKKELISTE

Se Pias forslag til pakkeliste her

TILMELDING

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid.

Du betaler 3.000 DKK ved tilmelding, resten betales 2 måneder inden afgang.

Malekursus Andalusien Pia

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.

Vi ser frem til at møde dig i Danmark eller udlandet.

Venlig hilsen
kursusarrangør