Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Pia Fonnesbech

Kursusdato: Ikke fastlagt
Underviser: Pia Fonnesbech

Dette malekursus er gennemført. Hold øje med nyhedsmailen KUNSTNOMADEN, og få besked næste gang vi arrangerer et tilsvarende kursus.

Dette dejlige refugium er for dig der bare vil have masser af tid til maleriet i smukke omgivelser. Området er rigt på muligheder for både korte og længere vandreture i den smukke natur. Her finder du inspiration på skitseture og farvejagt, du kan gå alene eller følges med de andre som det passer dig.

Hver dag starter arbejdet kl 9 med Pias oplæg inden vi spreder os ud i området for at fordybe os i arbejdet og roen omkring os. Husets kok forkæler os med dejlige, hjemmelavede frokoster og skønne, farverige middage tilberedt af friske, lokale råvarer – du skal bare koncentrere dig om farver, komposition og maleri.

Midt på ugen har du en fridag med mulighed for at tage på tur. Pia arrangerer gerne fælles udflugt, det aftales ved ankomst.

MALEKURSUS MED PIA FONNESBECH

På Pias malekurser handler det om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Når du tager med Pia på malerrefugium får du ro til at koncentrere dig, og finde frem til hvilken slags maler du er. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Du er velkommen til at arbejde med egne projekter. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at følge de oplæg og opgaver som Pia tilbyder undervejs, det kan være en god hjælp hvis du ikke har malet så meget tidligere. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

Du vil blive præsenteret for udvalgte kunstnere som Pia finder relevante for deltagerne på holdet. Det vil være kunstnere som på forskellig vis beskæftiger sig med de problematikker der dukker op i ugens løb.

Alle er velkommen på Pias malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Pia underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@gmail.com

 

TILMELDING

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid.

Du betaler 3.000 DKK ved tilmelding, resten betales 2 måneder inden afgang.

Malekursus Andalusien Pia

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]