Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Mia-Nelle Drøschler

Kursusdato: 21-28 april 2018
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
4 LEDIGE PLADSER

Vi er inviteret af Henrik og Ingo til at komme og arbejde med kunsten på deres skønne finca syd for Granada. Her har de indrettet et refugium for mennesker der søger oplevelser, ro og fordybelse i smukke omgivelser. Stedet ligger uendeligt smukt i læ af bjergkæden Sierra Nevada mellem Granada og Middelhavet. Det er godt tilbagetrukket fra turismens vante ruter, og her er grønt og frodigt året rundt.

Det er en sanselig oplevelse at være her. Hver måned i året har sine dufte og sine farver startende med mandeltræerne i det tidligste forår.

Da Henrik og Ingo kom hertil første gang i 2011 faldt de øjeblikkeligt for områdets skønheden, og tænkte at de her måtte finde et sted at slå rod. Heldigvis for os fandt de landstedet Jardín de los limones der henlå som en ruin, men som idag fremstår som en elegant og fritliggende finca, omgivet af terrasser og haver med oliven- appelsin- og frugttræer. På Jardin de los limones venter os en personligt fortalt introduktion til den spanske kultur og, ikke mindst, til det spanske køkken.

Området er rigt på muligheder for både korte og længere ture igennem den smukke natur. Mia-Nelle tilbyder et varieret tegne-male-vandre-program, med ture der fører dig, igennem pinjeskove og plantager med mandel-, oliven- og citrustræer, frem til maleriske udsigtspunkter.

Du overnatter på et lille, hyggeligt hotel som ligger 10 min gang fra fincaen. Hver dag starter arbejdet kl 9 i Henrik og Ingos dejlige have. De vil undervejs forkæle os med dejlige, hjemmelavede frokoster, og skønne farverige middage tilberedt af husets kok.

MALEKURSUS MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Du kan roligt fordybe dig i din kunst på dette kursus, hvor undervisningen er skræddersyet til netop dig og dine behov. Mia-Nelle tager altid udgangspunkt i den enkelte, hvorfor der er god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen.

Hver morgen starter med en fælles gennemgang af teknik. Her vil Mia-Nelle gennemgå skitse, komposition, farve og idé, og introducere en række samtidsmalere til inspiration og refleksion. Resten af dagen maler du, mens Mia-Nelle følger din proces i en tæt dialog. Det er Mia Nelles mål at samtalerne om form og indhold vil sætte aftryk og være dig til gavn i dit arbejde som billedskaber, også langt ud i fremtiden.

Hver dag tilbyder Mia-Nelle inspirations-vandreture i den skønne natur vi bor midt i. I Mia-Nelles egne malerier er naturen en evig kilde til inspiration, den påvirker alle aspekter af hendes maleri. Med Andalusiens smukke landskaber omkring os, er det derfor oplagt at vi inddrager den fantastiske beliggenhed stedet tilbyder, i arbejdet.

Du bestemmer selv om du vil deltage på vandreturene. Nogle dage foretrækker du måske at blive hjemme og arbejde videre på egen hånd, det er helt ok, du bestemmer.

Midt på ugen har vi en fridag hvor du kan slappe af i de skønne omgivelser. Der vil blive mulighed for en guidet tur på Alhambra, hvor vi medbringer frokostpakker, og arbejder et par timer i området efter rundturen.

Du får også mulighed for at tage på en guidet tur til Granada, hvor vi blandt andet vil se den gamle, arabiske bydel Albacin, og måske besøge rådhuset, silkemarkedet, og det gamle universitet, inden vi slutter af med middag med udsigt over Alhambra og Sierra Nevada.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Mia-Nelle hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer
Mia-Nelle: tlf. +45 8159 6061 / mail: contactmianelle@gmail.com

Granada Andalusien

PAKKELISTE

Se Mia-Nelles forslag til pakkeliste her

PRIS

DKK 12.598
  • prisen inkluderer morgenmad og frokost ALLE dage + 5 x middag

  • Evt. tillæg for singleværelse: DKK 798

  • Mulighed for at opgradere til et værelse på refugiet mod ekstra betaling – kontakt Kipling for yderlligere info

  • PRISEN INKLUDERER:
  • ✔ Fly & lufthavnstransport tur/retur i privat bus
  • ✔ 7 overnatninger på hotel med morgenmad
  • ✔ Leje af refugie hvor vi arbejder hver dag
  • ✔ Frokost ALLE dage + 5 x middag, tilberedet af hustes kok på refugiet
  • ✔ Kursus som beskrevet
  • Medbring selv alle materialer – se Mia-Nelles forslag til pakkeliste

TILMELDING

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid.

Du betaler 3.000 DKK ved tilmelding, resten betales 2 måneder inden afgang.

Malekursus Andalusien

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.

Vi ser frem til at møde dig i Danmark eller udlandet.

Venlig hilsen
kursusarrangør

Kunstskolen Kreativt Netværk

KUNSTNOMADEN

 

FÅ NYT OM KUNSTKURSER I DANMARK OG UDLANDET

Velkommen, du vil nu modtage Kunstnomaden i din indbakke