Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Mia-Nelle Drøschler

Kursusdato: Næste afgang kendes endnu ikke
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Dette maler-retreat er for dig der vil have en hel uge med uafbrudt ro, nærvær og fordybelse. Her er langt til alle afledninger og fristelser, ingen byer og butikker inden for rækkevidde, alle kommer for at fordybe sig i kreative processer.

Du bor og arbejder på den smukke gamle andalusiske finca “Cortijo Rosario”. Husets kok forkæler dig med hjemmelavede måltider tilberedt med lokale råvarer, og du behøver ikke tænke på noget som helst andet end maleriet. Du giver dit kreative flow din fulde opmærksomhed, derfor er dette kursus helt ideelt for dig der virkelig vil i dybden med arbejdet, og tage dit maleri til et nyt niveau i forårs-solen.

Stedet er ideelt for dig der trænger til at træde ud af hverdags-bevidstheden og ind i et aktivt skabende nærvær. Mia-Nelles kursus er for alle der er nysgerrig på egen skaberevne, og du er meget velkommen uanset om du er passioneret begynder, ambitiøs amatør eller professionel kunstner.

Cortijo Rosario er et nænsomt restaureret spansk landsted. Den andalusiske finca ligger fredeligt og uforstyrret i et imponerende landskab, omgivet af bjerge og olivenplantager så langt øjet rækker. Stedet passer perfekt til vores behov, vi kommer her for at finde inspiration i den fred og ro stedet giver os. Vi har hele stedet for os selv, og kan brede os med pensler og farver dagen lang.

De fantastiske udsigter omkring os vækker den spirende skabertrang straks vi ankommer i det tidlige forår fra det kolde nord. Den lune forårs-sol giver energi, farverne bliver klare og tydelige, øjnene indstilles hurtigt til nye nuancer og farveskalaer. Du får en perfekt start på forårets maler-sæson!

Hvis du er glad for at vandre kan du tage på korte eller længere hikes ud i landskabet – tag skitsebogen og farverne med, og husk også at tage masser af billeder. Her kan du samle inspiration til mange, mange timer ved staffeliet for resten af året. Naturen er en væsentlig inspirationskilde for Mia-Nelle i hendes egen kunst, derfor er det oplagt for hende at tage dig med ud i de kraftfulde Andalusiske bjerge på dette kursus.

MALEKURSUS MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Du kan roligt fordybe dig i din kunst hele ugen, alt er skræddersyet til netop dig og dine behov. Mia-Nelles undervisning tager altid udgangspunkt i den enkelte, hvorfor der er god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen. Du bestemmer også selv om du vil male, tegne, fotografere – eller noget helt fjerde.

Hver morgen starter med en fælles gennemgang af teknik. Mia-Nelle gennemgår skitse, komposition, farve og idé, og introducerer en række samtidsmalere til inspiration og refleksion. Resten af dagen maler du, mens Mia-Nelle følger din proces i en tæt dialog. Det er Mia-Nelles mål at samtalerne om form og indhold vil sætte aftryk og være dig til gavn i dit arbejde som billedskaber, også langt ud i fremtiden.

I Mia-Nelles egne malerier er naturen en evig kilde til inspiration, den påvirker alle aspekter af hendes kunst. Med Andalusiens smukke landskaber omkring os, er det derfor oplagt at vi inddrager den fantastiske beliggenhed stedet tilbyder.

Midt på ugen har du en undervisnings-fri dag, hvor du kan slappe af ved poolen, eller arbejde videre på egen hånd.

Alle dagens måltider serveres af husets kok, og du har kaffe, the og søde sager til rådighed i løbet af dagen. Du kan glæde dig til at lade dig forkæle af dejlig, hjemmelavet mad, Mia-Nelles kreative input og sparring, og et arbejdsomt fællesskab med de andre deltagere.

Tiden går i stå og du stempler helt ud fra hverdagens hamsterhjul, når du fordyber dig i dine kreative processer på “Cortijo Rosario” – midt ude i “ingenting”.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Mia-Nelle hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Se også Mia-Nelles forslag til pakkeliste her

Mia-Nelle: Tlf. 8159 6061 / mail: contactmianelle@gmail.com

FORHÅND-RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så reserverer vi en plads til dig.

Vi kontakter dig når vi er klar til at booke, det er uforpligtende for dig at oprette forhåndsreservation.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Malekursus Andalusien

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

Underviseren rejser sommetider i forvejen for at planlægge de sidste detaljer for ugens undervisning på stedet. Gruppen vil, så vidt muligt, blive booket ind på flyet sådan at I sidder samlet, så du kommer til at hilse på de andre deltagere når I sidder i flyet.

Underviseren vil, så vidt det er muligt, modtage gruppen ved ankomsten i lufthavnen, eller senest ved check-inn på hotellet.

AKTUELLE MALEKURSER MED MIA-NELLE

Malekursus København April

Kursusdato: 26-30 april 2021
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
AFLYST pga nedlukning

Du bliver mere fortrolig med din egen stemme i maleriet i løbet af ugen, og kurset er bygget op omkring individuel dialog og refleksioner om form, farver og indhold. Undervejs vil der være fuld fokus på håndværket i maleriet, ud fra lige der hvor du er lige nu. Du kommer til at arbejde med spørgsmål som: ”Hvad er det jeg maler – og hvorfor / Hvordan udfører jeg min ide / Hvilken sammenhæng er der mellem min ide og den måde jeg maler på?”

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 30

Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle går i dialog og kommer helt tæt på din maleproces, ved at spørge, lytte og vejlede. De primære fokusområder er håndværk og indhold, og du får først og fremmest et godt eftersyn af din maleriske værktøjskasse. Sammen kigger I på farve, komposition og penselteknik, og du udvider i ugens løb din værktøjskasse, eller skaber den helt fra grunden sammen med Mia-Nelle, afhængigt hvor du er i dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 31

Kursusdato: Ikke planlagt
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Mia-Nelle går i dialog og kommer helt tæt på din maleproces, ved at spørge, lytte og vejlede. De primære fokusområder er håndværk og indhold, og du får først og fremmest et godt eftersyn af din maleriske værktøjskasse. Sammen kigger I på farve, komposition og penselteknik, og du udvider i ugens løb din værktøjskasse, eller skaber den helt fra grunden sammen med Mia-Nelle, afhængigt hvor du er i dit maleri.

læs mere