Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Mia-Nelle Drøschler

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Du bor og arbejder hele ugen på den smukke, autentiske andalusiske finca “Cortijo Rosario”, hvor du bliver forkælet med hjemmelavede spanske retter af husets kok. Du skal ikke tænke på andet end maleriet, og fordybe dig i et kreativt flow – dette kursus er ideelt for dig der trænger til at booste din kreativitet, uanset om du er passioneret begynder, ambitiøs øvet, eller professionel kunstner.

Cortijo Rosario er et nænsomt restaureret spansk landsted. Den andalusiske finca ligger fredeligt og uforstyrret i et imponerende landskab, omgivet af bjerge og olivenplantager så langt øjet rækker. Stedet passer perfekt til vores behov, vi kommer her for at finde inspiration i den fred og ro stedet giver os. Vi har hele stedet for os selv, og kan brede os med pensler og farver dagen lang.

De fantastiske udsigter omkring os vækker den spirende skabertrang straks vi ankommer i det tidlige forår fra det kolde nord. Den lune forårs-sol giver energi, farverne bliver klare og tydelige, øjnene indstilles hurtigt til nye nuancer og farveskalaer. Du får en perfekt start på forårets maler-sæson!

Hvis du er glad for at vandre kan du tage på korte eller længere hikes ud i landskabet – tag skitsebogen og farverne med, og husk også at tage masser af billeder. Her kan du samle inspiration til mange, mange timer ved staffeliet for resten af året.

Her er langt til alle fristelser – ingen byer og butikker inden for rækkevidde, her kommer vi for at finde ro til at male – male – male!

MALEKURSUS MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Du kan roligt fordybe dig i din kunst på dette kursus, undervisningen er skræddersyet til netop dig og dine behov. Mia-Nelle tager altid udgangspunkt i den enkelte, hvorfor der er god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen.

Hver morgen starter med en fælles gennemgang af teknik. Mia-Nelle gennemgår skitse, komposition, farve og idé, og introducerer en række samtidsmalere til inspiration og refleksion. Resten af dagen maler du, mens Mia-Nelle følger din proces i en tæt dialog. Det er Mia-Nelles mål at samtalerne om form og indhold vil sætte aftryk og være dig til gavn i dit arbejde som billedskaber, også langt ud i fremtiden.

I Mia-Nelles egne malerier er naturen en evig kilde til inspiration, den påvirker alle aspekter af hendes maleri. Med Andalusiens smukke landskaber omkring os, er det derfor oplagt at vi inddrager den fantastiske beliggenhed stedet tilbyder, i arbejdet.

Midt på ugen har vi en fridag, hvor du kan slappe af i de skønne omgivelser. Hvis flere i gruppen ønsker det kan en heldagsudflugt til Cordoba eller Sevilla arrangeres.

Alle dagens måltider serveres af husets kok, og du har kaffe, the og søde sager til rådighed i løbet af dagen. Du kan glæde dig til at lade dig forkæle af dejlig, hjemmelavet mad, Mia-Nelles kreative input og sparring, og et arbejdsomt fællesskab med de andre deltagere. Tiden går i stå og du stempler helt ud fra hverdagens hamsterhjul, når du fordyber dig i dine kreative processer midt ude i det andalusiske landskab.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Mia-Nelle hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Se også Mia-Nelles forslag til pakkeliste her

Mia-Nelle: Tlf. 8159 6061 / mail: contactmianelle@gmail.com

Tilmelding

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Ring til Kipling Travel hvis du ønsker at booke en plads: Tlf. +45 4716 1220

Eller du kan sende en besked her, så kontakter vi dig hurtigst muligt i kontorets åbningstid

Du betaler DKK 3.000 ved tilmelding, resten betales senest 2 måneder før afgang

Malekursus Andalusien

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør