Malekursus

Andalusien, Spanien

Underviser Mia-Nelle Drøschler

Kursusdato: April 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Vi gentager Mia-Nelles maler-refugium i Spanien i det tidlige forår 2019. Vi arbejder på at få alle aftaler på plads for 2019, og sender nyhedsmail når vi er klar.

MALEKURSUS MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Du kan roligt fordybe dig i din kunst på dette kursus, hvor undervisningen er skræddersyet til netop dig og dine behov. Mia-Nelle tager altid udgangspunkt i den enkelte, hvorfor der er god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen.

Hver morgen starter med en fælles gennemgang af teknik. Her vil Mia-Nelle gennemgå skitse, komposition, farve og idé, og introducere en række samtidsmalere til inspiration og refleksion. Resten af dagen maler du, mens Mia-Nelle følger din proces i en tæt dialog. Det er Mia Nelles mål at samtalerne om form og indhold vil sætte aftryk og være dig til gavn i dit arbejde som billedskaber, også langt ud i fremtiden.

I Mia-Nelles egne malerier er naturen en evig kilde til inspiration, den påvirker alle aspekter af hendes maleri. Med Andalusiens smukke landskaber omkring os, er det derfor oplagt at vi inddrager den fantastiske beliggenhed stedet tilbyder, i arbejdet.

Midt på ugen har vi en fridag hvor du kan slappe af i de skønne omgivelser. Hvis du har lyst kan du eventuelt tage på tur med nogle af de andre deltagere.

Vi arbejder på at få alle aftaler på plads for 2019, og sender nyhedsmail når vi er klar.

 

FORHÅNDS RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så vil vi oprette en uforpligtende forhånds-reservation. Når vi er klar til at modtage den endelige booking skriver vi til dig.

Du får besked 5 dage før vi lægger rejsen på nettet, og har derved mulighed for at snuppe en plads inden prisen offentliggøres på nettet.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Malekursus Andalusien

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn direkte til Malaga, hvor en privat minibus venter os. Køreturen varer knap 1,5 timer.

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vi afhentes igen af privat bus som kører os til lufthavnen i Malaga for afgang til CPH.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.

Vi ser frem til at møde dig i Danmark eller udlandet.

Venlig hilsen
kursusarrangør