Malekursus København 5 malerdage Anita Viola

Kursusdato: 5 mandage: 7 + 14 + 21 + 28 okt + 4 nov 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen

Du giver dig selv og dit maleri et effektivt energi-boost, når du gennem 5 uger mødes hver mandag med Anita Viola Nielsen, og de andre på mandags-malerholdet.
 
For Anita handler det om at du udvikler dit eget personlige udtryk, og kommer til at bruge alle sanser i dit kunstneriske arbejde – derved bringer du din evne til at udtrykke din egen personlige oplevelse i spil. Når du kan det bliver din kunst for alvor spændende, for dig selv såvel som for andre.
 
I løbet af 5 mandage får du Anitas bud på, hvordan du kan skærpe din iagttagelsesevne, forholde dig aktivt til motivvalg, og bevidstgøre dine valg og fravalg i dine kunstneriske udfoldelser.
 
Med oplæg om eksempelvis Motivet / Farveharmoni / Stoflighed / Collage, vil Anita hjælpe dig til at sikre den røde tråd i dit kreative arbejde. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller lade dig inspirere af de oplæg Anita tilbyder.
 
Anitas malekurser er baseret på en vekslen mellem fælles oplæg og individuelle samtaler og vejledning. Du får teknisk vejledning og sparring ud fra præcis der hvor du er, og ind imellem vil der være fælles billedgennemgange.
 
Du bestemmer selv om du vil arbejde med akryl, akvarel, kridt eller blandformer. Du har egen arbejdsplads og staffeli på værkstedet, og god plads også til det store format.
 
Alle er velkommen på Anita Violas malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Anita underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt.
 
Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København, hvor du har staffeli og egen arbejdsplads til rådighed.

TILMELDING

Du tilmelder ved online betaling via linket nedenfor.

Din tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden, vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

Vi returnerer din betaling hvis en fra vores venteliste overtager din plads. Vi fratrækker 500 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Vi gennemfører med minimum 8 deltagere, og forbeholder os retten til at aflyse senest den 2 uger inden kursus start, hvis vi ikke har tilsttrækkeligt mange deltagere. I tilfælde af aflysning fra vores side får du naturligvis din fulde indbetaling retur.

 

ADRESSEN

Undervisningen foregår på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København.

Her er gode Metro og busforbindelser, og hvis du kommer i bil finder du nemt parkering i området.

Fabrikken for Kunst og Design

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.