Malekursus København 5 malerdage Anita Viola

Kursusdato: 5 mandage: 7 + 14 + 21 + 28 okt + 4 nov 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen

Du giver dig selv og dit maleri et effektivt energi-boost, når du gennem 5 uger mødes hver mandag med Anita Viola Nielsen, og de andre på mandags-malerholdet.
 
For Anita handler det om at du udvikler dit eget personlige udtryk, og kommer til at bruge alle sanser i dit kunstneriske arbejde – derved bringer du din evne til at udtrykke din egen personlige oplevelse i spil. Når du kan det bliver din kunst for alvor spændende, for dig selv såvel som for andre.
 
I løbet af 5 mandage får du Anitas bud på, hvordan du kan skærpe din iagttagelsesevne, forholde dig aktivt til motivvalg, og bevidstgøre dine valg og fravalg i dine kunstneriske udfoldelser.
 
Med oplæg om eksempelvis Motivet / Farveharmoni / Stoflighed / Collage, vil Anita hjælpe dig til at sikre den røde tråd i dit kreative arbejde. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller lade dig inspirere af de oplæg Anita tilbyder.
 
Anitas malekurser er baseret på en vekslen mellem fælles oplæg og individuelle samtaler og vejledning. Du får teknisk vejledning og sparring ud fra præcis der hvor du er, og ind imellem vil der være fælles billedgennemgange.
 
Du bestemmer selv om du vil arbejde med akryl, akvarel, kridt eller blandformer. Du har egen arbejdsplads og staffeli på værkstedet, og god plads også til det store format.
 
Alle er velkommen på Anita Violas malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Anita underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt.
 
Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København, hvor du har staffeli og egen arbejdsplads til rådighed.

TILMELDING

Tilmeldingsfristen er den 1. november for dette kursus.

Hvis du bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

Vi returnerer din betaling hvis en fra vores venteliste overtager din plads. Vi fratrækker 350 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Vi forbeholder os retten til at aflyse senest den 2. november 2019, hvis vi ikke har minimum 8 deltagere. I tilfælde af aflysning får du naturligvis din fulde indbetaling retur.

 

ADRESSEN

Undervisningen foregår på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København.

Her er gode Metro og busforbindelser, og hvis du kommer i bil finder du nemt parkering i området.

Fabrikken for Kunst og Design

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Malekursus København efterår Pia

Kursusdato: Uge 42 den 12-16 oktober 2020
Underviser: Pia Fonnesbech
Venteliste

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Malekursus København efterår Mia-Nelle

Kursusdato: Lørdag til onsdag, den 31 oktober - 4 november 2020
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
4 ledige pladser

Du bliver mere fortrolig med din egen stemme i maleriet i løbet af ugen, og kurset er bygget op omkring individuel dialog og refleksioner om form, farver og indhold. Undervejs vil der være fuld fokus på håndværket i maleriet, ud fra lige der hvor du er lige nu. Du kommer til at arbejde med spørgsmål som: ”Hvad er det jeg maler – og hvorfor / Hvordan udfører jeg min ide / Hvilken sammenhæng er der mellem min ide og den måde jeg maler på?”

læs mere

Weekend Tegnekursus København Anita Viola Nielsen

Kursusdato: 14+15 November 2020
Underviser: Anita Viola Nielsen
4 Ledige pladser

Målet med dette tegnekursus er at sætte fokus på det kreative rum, hvor du bliver i stand til at skabe udtryksfulde tegninger der går i dialog med beskueren. Her taler vi ikke om den teknisk ”perfekt udførte” tegning, men om hvornår en tegning rammer os fordi den har en kunstnerisk kvalitet vi kan mærke og italesætte.

læs mere