Malekursus København Sommerworkshop uge 3 Anita Viola

Kursusdato: 15-19 juli 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

 

På Anita Viola Nielsens sommerworkshop kan du vælge at arbejde med dine egne opgaver, eller du kan lade dig inspirere af de oplæg Anita Viola tilbyder.

Anitas malekurser er baseret på undervisning med individuelle samtaler og vejledning, teknisk vejledning og opgaver, samt fælles billedgennemgange. I ugens løb får du Anitas bud på, hvordan du kan skærpe din iagttagelsesevne, forholde dig aktivt til motivvalg, og bevidstgøre dine valg og fravalg i dine kunstneriske udfoldelser. Du bestemmer selv om du vil arbejde med akryl, akvarel, kridt eller blandformer. Der findes bord, stol og staffeli til alle på værkstedet, og du har god plads også til det store format.

Anita introducerer emner med opgaver som eksempelvis Motivet / Farveharmoni / Stoflighed / Collage. For Anita handler det om at hjælpe dig til at sikre den røde tråd i dit kreative arbejde, og at blive bevidst om de valg og fravalg du træffer undervejs.

Alle er velkommen på Anita Violas malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Anita underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt. 

KØBENHAVNS KUNSTSKOLE

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

Har du brug for at finde god og billig overnatning kan vi anbefale at kigge på www.airbnb.dk

TILMELDING

Tilmelding foregår ved onlinebetaling. Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 150 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

<< GÅ TIL TILMELDING HER >>

Københavns Kunstskole

Undervisningen foregår på Københavns Kunstskole, Nørre Søgade 43, 1370 Købenahvn K.

Københavns Kunstskole

AKTUELLE KURSER MED ANITA VIOLA NIELSEN

Malekursus Seguret Frankrig

Kursusdato: 17-24 Maj 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

På dette malekursus kommer du til at bo og arbejde på det enestående kunstner-refugium Atelier Seguret i en lille bjerglandsby i Provence. Du kan fordybe dig i farverne og de smukke omgivelser fra morgen til aften, og efter endt arbejdsdag forkæler Madame Langlet dig med et ægte franks måltid, bestående af 5 små hjemmelavede retter tilberedt med største omhu af friske råvarer – Madame er en sand madkunstner!

læs mere

Malekursus Bulgarien

Kursusdato: August 2020
Underviser: Anita Viola Nielsen

Anita har holdt mange gode ferier i denne smukke lille by bulgarske by , og nu er du inviteret til at tage med for at arbejde med dette inspirerende sted, set med kunstnerøjne.

læs mere

Akvarel og tegning Rom Italien

Kursusdato: 7-14 september 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

Anita har haft flere længerevarende legatophold i Rom, og nu er du inviteret til at tage med til denne smukke by, for at se og arbejde de mest interessante steder, set med kunstnerøjne.

læs mere