Malekursus København Sommerworkshop uge 6 Hanne

Kursusdato: 5-9 august 2019
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

Maleri & Grafik

På Hannes sommerkursus får du hver dag oplæg med introduktion til forskellige grafiske metoder og processer. Du samler i ugens løb en værktøjskasse med metoder du kan bruge som elementer og inspiration i dit maleri, eller du kan bruge hver enkelt metode som selvstændig kunstform.

Ved at arbejde sideløbende med maleri og grafik vil du opleve at de to kunstformer beriger, understøtter og udvikler hinanden. Hvis du foretrækker at bruge tiden på at fordybe dig i én teknik gør du bare det, ugen er din.

Hanne arbejder og tænker selv meget grafisk, også når hun maler. Hanne deler generøst ud af sine egne processer og metoder – eksempelvis bliver du præsenteret for Hannes køkken-grafik-metode, og du kommer til at afprøve processer med afmaskning og skabeloner som medspiller i maleriet. Du kommer også til at arbejde med monotoni og elementer fra tekstil-kunstens metoder – eksempelvis blok-tryk som Hanne har med hjem fra en rejse til Sri Lanka.

Hvis du har lyst til at fordybe dig i træ-snit eller linoliums-snit kan du bruge ugen på at lave tryk med flere plader op til 4 farver.

Hannes undervisning bærer præg af at hun i sin egen kunstneriske praksis tænker og arbejder meget grafisk, også i sit maleri. Hanne bruger skabeloner og afmaskning med tape, hun tegner med kul og benytter begrænsede farveskalaer – alt sammen værktøjer som kan henføres til arbejdet med grafik. Du opfordres til at afprøve de teknikker som Hanne selv inspireres af, og bruge det som løfter dit maleri et nyt sted hen.

Alle er velkommen på Hannes kurser. Uanset om du er begynder, øvet eller erfaren maler, om du har arbejdet med grafik eller ikke, så vil du i ugens løb fylde din egen personlige værktøjskasse med de metoder og processer som passer bedst til dit unikke billedsprog, beriger dit udtryk, og understøtter dine kreative processer.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Hanne hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Hanne Ravn Hermansen Tlf. +45 4031 9059 / hrh@email.dk

KØBENHAVNS KUNSTSKOLE

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

Har du brug for at finde god og billig overnatning kan vi anbefale at kigge på www.airbnb.dk

TILMELDING

Tilmelding foregår ved onlinebetaling. Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 250 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

<< GÅ TIL TILMELDING HER >>

Københavns Kunstskole

Undervisningen foregår på Københavns Kunstskole, Nørre Søgade 43, 1370 Købenahvn K.

Københavns Kunstskole

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.