Malekursus København Maleri & Grafik

Kursusdato: Ikke aktuel i øjeblikket
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

 

Maleri & Grafik

Hvis du vil arbejde eksperimentrende, legende og nysgerrigt med maleri og grafik, får du på Hanne Ravn Hermansens kursus mange gode bud på, hvordan du kan lade de grafiske processer og arbejdet med maleriet flyde sammen.

Du samler i ugens løb en værktøjskasse med metoder du kan bruge som elementer og inspiration i dit maleri, eller du kan vælge at arbejde med grafik som selvstændig kunstform.

Hvis du foretrækker at bruge tiden på at fordybe dig i maleriet og udvide dine maleriske processer med hjælp fra grafikken, vil du opleve at når du arbejder sideløbende med maleri og grafik vil de to kunstformer berige, understøtte og udvikle hinanden. Nye former, farver og kompositioner dukker op på lærredet i processen, du skal blot være bevidst om at gribe dem.

Hvis du har lyst til at fordybe dig i grafikken er du velkommen til det. Hanne medbringer papir, farver og valser, som du kan benytte mod betaling. Hvis du ved at du vil arbejde med træ- eller linoliumssnit skal du selv medbringe plader og knive – se også Hannes pakkeliste.

Hanne arbejder og tænker selv meget grafisk, også når hun maler, og hun deler generøst ud af sine egne processer og metoder. Eksempelvis bliver du præsenteret for Hannes køkken-grafik-metode, og du kommer til at afprøve processer med afmaskning og skabeloner som medspiller i de kunstneriske processer.

Hanne bruger selv skabeloner og afmaskning med tape, hun tegner med kul og benytter begrænsede farveskalaer – alt sammen værktøjer som kan henføres til arbejdet med grafik. Du opfordres til at afprøve de teknikker som Hanne selv henter inspiration i, og bruge det til at løfte dit maleri et nyt sted hen.

Alle er velkommen på Hannes malekursus. Uanset om du er begynder, øvet eller erfaren maler, om du har arbejdet med grafik eller ikke, så vil du i ugens løb fylde din egen personlige værktøjskasse med de metoder og processer som passer bedst til dit unikke billedsprog, beriger dit udtryk, og understøtter dine kreative processer.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Hanne hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Hanne Ravn Hermansen Tlf. +45 4031 9059 / hrh@email.dk

Du kommer til at arbejde på Fabrikken for Kunst og Design. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

 

ADRESSEN

Undervisningen foregår på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København.

Her er gode Metro og busforbindelser, og hvis du kommer i bil finder du nemt parkering i området.

Fabrikken for Kunst og Design

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Malekursus København Sommerworkshop uge 27

Kursusdato: Den 1.-5. juli 2024
Underviser: Pia Fonnesbech
3 LEDIGE PLADSER

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 28

Kursusdato: Den 08.-12. juli 2024
Underviser: Pia Fonnesbech
6 LEDIGE PLADSER

I denne uge arbejder du med mennesket som figur i maleriet og kunsten. Du kan arbejde med hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen, eller hvad du finder mest interessant. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker, mulighederne er mange

læs mere