Malekursus København Maleri & Grafik

Kursusdato: 22-26 oktober 2019
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

 

Maleri & Grafik

Hvis du vil arbejde eksperimentrende, legende og nysgerrigt med maleri og grafik, får du på Hanne Ravn Hermansens kursus mange gode bud på, hvordan du kan lade de grafiske processer og arbejdet med maleriet flyde sammen.

Du samler i ugens løb en værktøjskasse med metoder du kan bruge som elementer og inspiration i dit maleri, eller du kan vælge at arbejde med grafik som selvstændig kunstform.

Hvis du foretrækker at bruge tiden på at fordybe dig i maleriet og udvide dine maleriske processer med hjælp fra grafikken, vil du opleve at når du arbejder sideløbende med maleri og grafik vil de to kunstformer berige, understøtte og udvikle hinanden. Nye former, farver og kompositioner dukker op på lærredet i processen, du skal blot være bevidst om at gribe dem.

Hvis du har lyst til at fordybe dig i grafikken er du velkommen til det. Hanne medbringer papir, farver og valser, som du kan benytte mod betaling. Hvis du ved at du vil arbejde med træ- eller linoliumssnit skal du selv medbringe plader og knive – se også Hannes pakkeliste.

Hanne arbejder og tænker selv meget grafisk, også når hun maler, og hun deler generøst ud af sine egne processer og metoder. Eksempelvis bliver du præsenteret for Hannes køkken-grafik-metode, og du kommer til at afprøve processer med afmaskning og skabeloner som medspiller i de kunstneriske processer.

Hanne bruger selv skabeloner og afmaskning med tape, hun tegner med kul og benytter begrænsede farveskalaer – alt sammen værktøjer som kan henføres til arbejdet med grafik. Du opfordres til at afprøve de teknikker som Hanne selv henter inspiration i, og bruge det til at løfte dit maleri et nyt sted hen.

Alle er velkommen på Hannes malekursus. Uanset om du er begynder, øvet eller erfaren maler, om du har arbejdet med grafik eller ikke, så vil du i ugens løb fylde din egen personlige værktøjskasse med de metoder og processer som passer bedst til dit unikke billedsprog, beriger dit udtryk, og understøtter dine kreative processer.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Hanne hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Hanne Ravn Hermansen Tlf. +45 4031 9059 / hrh@email.dk

Du kommer til at arbejde på Fabrikken for Kunst og Design. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

TILMELDING

Tilmelding foregår ved onlinebetaling. Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus. 

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 350 DKK, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Vi gennemfører med min 8 - max 14 deltagere.

Undervisningen foregår på Fabrikken for Kunst og Design, Sundholmsvej 46, 2300 København.

Her er gode Metro og busforbindelser, og hvis du kommer i bil finder du nemt parkering i området.

Fabrikken for Kunst og Design

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Malekursus København 5 malerdage Anita Viola

Kursusdato: 5 mandage: 7 + 14 + 21 + 28 okt + 4 nov 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
6 LEDIGE PLADSER

Du giver dig selv og dit maleri et effektivt energi-boost, når du gennem 5 uger mødes hver mandag med Anita Viola Nielsen, og de andre på mandags-malerholdet. Du kommer til at bruge alle sanser i dit kunstneriske arbejde, og derved bringe din egen personlige oplevelse i spil. Når du kan det bliver din kunst for alvor spændende, for dig selv såvel som for andre.

læs mere

Tegnekursus København Klassisk Tegning

Kursusdato: 9-13 november 2019
Underviser: Anja Karoline Nielsen

På Anjas kurser arbejder du med klassisk tegning som et levende håndværk. Det er ikke et mål i sig selv at opnå fotografisk lighed, men at give dig et fundament, og en forståelse for at klassisk tegning er et håndværk der kan opøves, og derved bliver du friere som kunstner.

læs mere

Malekursus København efterår Mia-Nelle

Kursusdato: 18-22 november 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Du bliver mere fortrolig med din egen stemme i maleriet i løbet af ugen, og kurset er bygget op omkring individuel dialog og refleksioner om form, farver og indhold. Undervejs vil der være fuld fokus på håndværket i maleriet, ud fra lige der hvor du er lige nu. Du kommer til at arbejde med spørgsmål som: ”Hvad er det jeg maler – og hvorfor / Hvordan udfører jeg min ide / Hvilken sammenhæng er der mellem min ide og den måde jeg maler på?”

læs mere

Malekursus København efterår Pia

Kursusdato: 25-29 november 2019
Underviser: Pia Fonnesbech
5 LEDIGE PLADSER

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere