Malekursus København

Kursusdato: 6x1 uge i Juli + august 2019

I juli og august 2019 kan du vælge mellem 6 kurser af 1 uges varighed i København.

Pia Fonnesbech, Anita Viola Nielsen, Hanne Ravn Hermansen og Mia-Nelle Drøschler giver dig al den hjælp og sparring du har brug for, du får ro, plads og højt til loftet – med plads også til store formater hvis du har lyst til det!

Du er velkommen på alle malekurserne uanset tidligere malererfaring, og du bestemmer selv om du vil male, tegne, arbejde med akvarel eller noget helt andet.

Vi kører som altid med små hold. På malekurser i Danmark max 14 deltagere på hvert hold, på den måde sikrer vi at underviseren har god tid til alle.

UGE 27 den 1-5 juli MALERI med Pia Fonnesbech <<

UGE 28 den 8-12 juli MODEL & MALERI med Pia Fonnesbech << 

UGE 29 den 15-19 juli MALERI & PROCES med Anita Viola Nielsen <<

UGE 30 den 22-26 juli FARVER & KOMPOSITION med Mia-Nelle Drøschler <<

UGE 31 den 29 juli – 2 august FARVER & KOMPOSITION med Mia-Nelle Drøschler <<

UGE 32 den 5-9 august MALERI & GRAFIK med Hanne Ravn Hermansen <<

Sommerkurserne er bygget op som en vekslen mellem fælles oplæg og individuel sparring. Du kan komme med dine egne projekter, eller du kan arbejde med de oplæg og øvelser underviseren tilbyder. Du bestemmer selv, ugen er tilrettelagt så du kan følge dine egne behov og ønsker fra dag til dag.

Der er staffelier og borde til alle, og vi plads til de store formater hvis du får lyst til det. Husk selv at medbring alle materialer. Du kan vælge at arbejde med tegning, maleri eller blandformer, du kan arbejde på papir eller lærred, male med olie (ingen terpentin), akryl, akvarel, kridt, kul – du bestemmer selv, alle underviserne er professionelle kunstnere og kan give dig sparring på alle medier.

Tilmelding foregår via online-betaling, du finder links for tilmelding og betaling nederst på siden af hvert kursus.

Vi åbner for tilmelding mandag den 7. januar 2019.

TILMELDING

Vi åbner for tilmelding den 7. januar 2019.

Hold øje med nyhedsmailen KUNSTNOMADEN, vi skriver når tilmeldingen åbner.

Tilmelding foregår ved onlinebetaling. Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 150 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Atelier AFUK

Pia Fonnesbechs kurser afholdes i Atelier AFUK på Enghavevej 82 B, 2450 København

Københavns Kunstskole

Anita Viola Nielsen, Mia-Nelle Drøschler, og Hanne Ravn Hermansens kurser afvikles på Københavns Kunstskole, Nørre Søgade 43, 1370 København K