Malekursus København

Kursusdato: 5-dages kurser i juli, august, oktober og november 2019

Her finder du malekurser og tegnekurser af 5-dages varighed i København. Alle underviserne er udøvende, professionelle kunstnere, som kan give rådgivning og sparring på alle niveauer.

Det er vores erfaring at blandede hold tilfører kurset en god dynamik, og du er velkommen uanset tidligere maler- eller tegne-erfaring.

Vi kører som altid med små hold. På malekurser i Danmark max 14 deltagere på hvert hold, på den måde sikrer vi at underviseren har god tid til alle.

Malekurserne er bygget op som en vekslen mellem fælles oplæg og individuel sparring. Du kan komme med dine egne projekter, eller du kan arbejde med de oplæg og øvelser underviseren tilbyder. Du bestemmer selv, ugen er tilrettelagt så du kan følge dine egne behov og ønsker fra dag til dag.

På malekurserne kan du arbejde med tegning, maleri eller blandformer, du kan arbejde på papir eller lærred, male med olie (ingen terpentin), akryl, akvarel, kridt, kul – du bestemmer selv hvad du vil fokusere på i dit forløb.

Tilmelding foregår via online-betaling, du finder links for tilmelding og betaling nederst på siden af hvert kursus.

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Malekursus København Sommerworkshop uge 4 Mia-Nelle

Kursusdato: 22-26 juli 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
UDSOLGT

Et af målene med dette kursus er at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 5 Mia-Nelle

Kursusdato: 29 juli-2 august 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
2 LEDIGE PLADSER

Denne uge handler om at du bliver mere fortrolig med din egen stemme i maleriet, og kurset er bygget op omkring individuel dialog og refleksioner om form, farver og indhold. Undervejs vil der være fuld fokus på håndværket i maleriet, ud fra lige der hvor du er lige nu. Du kommer til at arbejde med spørgsmål som: ”Hvad er det jeg maler – og hvorfor / Hvordan udfører jeg min ide / Hvilken sammenhæng er der mellem min ide og den måde jeg maler på?”

læs mere

Malekursus København 5 malerdage Anita Viola

Kursusdato: 5 mandage: 7 + 14 + 21 + 28 okt + 4 nov 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen

Uanset om du er øvet, begynder eller erfaren maler, er du meget velkommen på Anitas 5 maler-mandage. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller du kan deltage i de oplæg og øvelser som Anita tilbyder. Du får individuel hjælp og sparring af Anita, som vil hjælpe dig med at blive bevidst om de valg og fravalg du tager undervejs i dine kreative processer.

læs mere

Malekursus København Maleri & Grafik

Kursusdato: 22-26 oktober 2019
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

Hvis du vil arbejde eksperimentrende, legende og nysgerigt med maleri og grafik, får du på Hanne Ravn Hermansens kursus mange gode bud på, hvordan du kan lade de grafiske processer og arbejdet med maleriet flyde sammen. Du samler i ugens løb en værktøjskasse med metoder du kan bruge som elementer og inspiration i dit maleri, eller du kan vælge at arbejde med grafik som selvstændig kunstform.

læs mere

Tegnekursus København Klassisk Tegning

Kursusdato: 9-13 november 2019
Underviser: Anja Karoline Nielsen

På Anjas kurser arbejder du med klassisk tegning som et levende håndværk. Det er ikke et mål i sig selv at opnå fotografisk lighed, men at give dig et fundament, og en forståelse for at klassisk tegning er et håndværk der kan opøves, og derved bliver du friere som kunstner.

læs mere