Malekursus

Sardinien, Italien

Underviser Pia Fonnesbech

Kursusdato: 15-22 juni 2019
Underviser: Pia Fonnesbech

På dette malekursus har du rig mulighed for at fordybe dig i stedets fantastiske udsigter og smukke natur. Du bor midt i naturparken Borgali, hvor du blandt andet finder oldgamle, skulpturelle egetræer, som i høj grad former den særlige natur omkring dig.

Vi arbejder i øjeblikket på at arrangere denne malerejse til Sardinien – hold øje med nyhederne i KUNSTNOMADEN, så får du besked når vi har nyt om dette kursus.

MALEKURSUS MED PIA FONNESBECH

I løbet af ugen vil Pia gennemgå relevante emner og kunstnere, Pia tager gerne udgangspunkt i gruppens ønsker og behov. Det er i høj grad dig selv der sætter dagsordenen for din uge – måske ved du allerede hjemmefra hvad du gerne vil arbejde med – måske er du helt åben for at suge nye indtryk til dig og se hvad der dukker op? Uanset hvad dine ønsker er, så vil du i dialog med Pia have mulighed for at fordybe dig i maleriet med udgangpunkt i dine egne ønsker og formåen.

Pia underviser hver dag kl 9-16, kun afbrudt af en times frokostpause. Midt på ugen har du en fridag, hvor du kan vælge at arbejde videre på egen hånd. Pia arrangerer gerne fællesudflugt for dem som ønsker det på  fridagen, det aftales når i er ankommet.

Alle kan deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere kan få udbytte af Pias undervisning og individuelle sparring. Du bestemmer selv om du vil tegne, male, arbejde med akvarel, fototgrafere eller arbejde i tegneprogram på Ipad. Pia skræddersyr gerne forløbet efter kursisternes ønsker, du kan skrive til Pia og aftale på forhånd hvis du har særlige ønsker til Pias oplæg.

Efter endt arbejdsdag (- og måske en lille aperitif på terrassen?) tager vi ud i byen og spiser. Det er frivilligt om du vil følges med Pia og holdet hver aften, eller om du foretrækker at gå egne vegne, Pia bestiller bord og skal blot have besked dagen i forvejen.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech: Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@ gmail.com

FORHÅNDS RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så vil vi oprette en uforpligtende forhånds-reservation. Når vi er klar til at modtage den endelige booking skriver vi til dig.

Du får besked 5 dage før vi lægger rejsen på nettet, og har derved mulighed for at snuppe en plads inden prisen offentliggøres på nettet.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Malekursus Sardinien

REJSEN

Flyafgang tur/retur fra CPH Lufthavn.

Vi flyver direkte til Sardinien, hvor en privat bus venter på os, og kører os til hotellet.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Du vil også modtage invitationer til undervisernes udstillinger, ferniseringer og åbent hus på værkstederne.

Vi ser frem til at møde dig i Danmark eller udlandet.

Venlig hilsen
kursusarrangør