Malekursus

Zanzibar

Underviser Mia-Nelle Drøschler

Kursusdato: Januar 2020
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Tiden går i stå når du stempler ud af hverdagens hamsterhjul, for at opleve eventyret på Zanzibar med pensler, papir og farver. Du får et inspirerende energiboost midt i den danske vinters mørkeste måned, når du lader dette smukke steds farver, dufte, lyde og smage vække alle dine sanser.

Med Mia-Nelles råd og vejledning kommer du til at indfange det hele i kunsten undervejs. De “absurd-blå” nuancer fra havet, de kridhvide sand-strande, solens varme, og duftene af den grønne frodighed i krydderiplantagerne – du får det hele med hjem på papir og lærred.

Vi har udvalgt de 3 forskellige steder som har størst interesse set med kunstner-øjne, og du får god tid til at opleve og arbejde hvert sted.

Vi starter i hovedbyen Stone Town, hvor vi kigger på arkitektur, mennesker, by-liv og lokal kunst. Vi bruger de første dage på at indfange Zanzibars kultur, farver og stemninger på papir – og har også tid til at besøge de hundrede år gamle skildpadder på Paradis Island.

Efter et par dage rejser vi videre for at bo og arbejde i et mindre lokalsamfund på østkysten. Her kan du for alvor pakke farver og lærreder ud, og fokusere og fordybe dig i maleriet. Du får flere hele maler-dage “hjemme”, og et par dage hvor vi arrangerer skitse- og farve-jagter i nationalparkerne, krydderifarmene og the-plantagerne.

Vi afslutter rejsen på Zanzibars nordkyst. Her bor og arbejder du direkte på en af Zanzibars mest paradisiske strande og får nogle skønne arbejdsomme dage, kun afbrudt af svalende dukkerter i havet eller poolen. Vores hyggelige familiedrevne hotel ligger helt nede i vandkanten. Med hav og strand til den ene side, og en frodig grøn have til den anden, er hotellet det helt ideelle sted at runde rejsen af. Du får tid og ro til at lade de mange indtryk bundfælde sig, og afslutte de malerprojekter du har sat i gang undervejs.

Denne malerejse er under planlægning, hold øje med nyhederne i KUNSTNOMADEN og få besked når vi er klar til at booke.

MALEKURSUS MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Mia-Nelle bruger selv det at rejse med skitseblok og farver som metode i sin egen kunstneriske praksis. Det gør hun fordi hun har erfaret at nye steder skærper sanserne i en sådan grad, at inspirationen indfinder sig dobbelt. Mia-Nelle oplever at hun på rejsen til tider kan blive henført til andre steder i sit maleri, end hvad hun kunne opnå ved at snurre rundt om sig selv hjemme på sit atelier – og det er præcis den oplevelse hun ønsker at give dig på Zanzibar.

Som ægte Kunstnomade er Mia-Nelle derfor i stand til at guide dig til at udnytte det, som rejsen til eventyrlige Zanzibar tilbyder dig og din kunst. Mia-Nelle inddrager Zanzibars overvældende natur, kultur og farver i undervisningen, på en måde som giver mening fra Kunstnomade til Kunstnomade.

Du vil undervejs blive præsenteret for øvelser som handler om at skærpe din iagttagelse, og samtidig bevare koncentreret fokus på billedrummet i dit værk. Du kommer til at øve dig i at skabe dybde på papiret, mens pennen følger øjets nomadevandring hen over bygninger, mennesker, natur …

Det hele kommer selvfølgelig også til at handle om farver. Ud fra den fantastiske overflod af klare farver vi oplever på Zanzibar, vil Mia-Nelle give dig oplæg som inspirerer til både figuration og abstraktion – altid med fokus på billedrummet. Det hele handler om at du kommer til at omsætte det smukke sanse-bombardement af farver, lyde og dufte som du befinder dig i – til kunst

Der bliver god tid til at sparre med Mia-Nelle undervejs. Undervisningen tager altid udgangspunkt i den enkelte, og du har god tid til at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er. Alle kan derfor deltage på kurset, begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkommen.

Du bestemmer også selv om du vil male, tegne, fotografere – eller noget helt fjerde. Uanset hvilket medie du foretrækker får du på denne rejse mulighed for at oversætte et sanseligt overflødighedshorn af indtryk, til dit eget unikke udtryk.

Vi arbejder i øjeblikket på at fastlægge aftaler for rejsen og kurset, og forventer at blive klar med de sidste detaljer meget snart.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Mia-Nelle hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Mia-Nelle: Tlf. 8159 6061 / mail: contactmianelle@gmail.com

 

FORHÅNDS- RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor og reservere en plads, så vil vi kontakte dig når vi kender prisen.

Din forhånds-reservation er uforpligtende, du tager endeligt stilling når du kender prisen.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne akvarelrejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Malekursus Zanzibar

REJSEN

Afgang fra CPH Lufthavn

ANDRE AKTUELLE KUNSTKURSER MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Malekursus Andalusien Spanien

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
UDSOLGT

På Mia-Nelles maler-retreat arbejder du uforstyrret på en andalusisk finca beliggende uendeligt smukt “midt i ingenting”. Kun omringet af bjergtoppe og olivenlunde så langt øjet rækker er det oplagt at inddrage den dramatiske natur i arbejdet.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 4 Mia-Nelle

Kursusdato: 22-26 juli 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Et af målene med dette kursus er at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 5 Mia-Nelle

Kursusdato: 29 juli-2 august 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Et af målene med Mia-Nelles sommerworkshop at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere