Hvis du har spørgsmål til Aleks akvarelkurser er du velkommen til at kontakte Alek her:

KONTAKT ALEK

Alek Krylow

Alek Krylow har siden 1980 arbejdet som illustrator, og underviser på akvarelkurser rundt omkring i Danmark og udlandet. Han kan træffes på højskoler og i kunstforeningerne, som hvert år booker Alek til weekend- og ugekurser.

Alek udgiver undervisningsmateriale både i bogform og på DVD, og efter en længere rygsækrejse gennem Indonesien turnerede han med foredrag om sin rejse: “Med penslen i rygsækken.” Foredraget kan erhverves på DVD på Aleks hjemmeside.

Alek er bosat på Fur, hvor han har åbnet galleriet “Jettestuen” – sammen med: Jette :0)) Stedet fungerer som udstillingssted og arbejdende værksted, og Alek og Jette har anlagt en idyllisk og overraskende have som bestemt er et besøg værd.

Aleks videoer

Alek er en flittig fotograf når han rejser, se et par af Aleks videoer her.

Aleks akvarelkursus på Ischia maj 2015:

Akvarelkurser med Alek Krylow

Akvarelkursus Ronda Spanien

Kursusdato: Ikke planlagt
Underviser: Alek Krylow

Det er Aleks hensigt med dette akvarelkursus, at give dig en håndfuld teknikker du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen på rejsen. Du arbejder undervejs med at fange den smukke by Rondas stemninger på din egen måde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk.

læs mere

Akvarelkursus Cypern

Underviser: Alek Krylow

Det er Aleks hensigt med dette akvarelkursus, at give dig en håndfuld teknikker du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen på rejsen. Du arbejder undervejs med at fange Cyperns stemninger på din egen måde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk.

læs mere