Hvis du har spørgsmål til Aleks akvarelkurser er du velkommen til at kontakte Alek her:

KONTAKT ALEK

Alek Krylow

Alek Krylow har siden 1980 arbejdet som illustrator, og underviser på akvarelkurser rundt omkring i Danmark og udlandet. Han kan træffes på højskoler og i kunstforeningerne, som hvert år booker Alek til weekend- og ugekurser.

Alek udgiver undervisningsmateriale både i bogform og på DVD, og efter en længere rygsækrejse gennem Indonesien turnerede han med foredrag om sin rejse: “Med penslen i rygsækken.” Foredraget kan erhverves på DVD på Aleks hjemmeside.

Alek er bosat på Fur, hvor han har åbnet galleriet “Jettestuen” – sammen med: Jette :0)) Stedet fungerer som udstillingssted og arbejdende værksted, og Alek og Jette har anlagt en idyllisk og overraskende have som bestemt er et besøg værd.

Jettestuen

Galleri Jettestuen på Fur byder, ud over galleriets udstilling, på en dejlig skulpturhave på ca 4000 kvm, hvor man kan se Aleks seneste udfoldelser: store træskulpturer, installationer og havmalerier. Se denne lille video hvor Alek viser rundt.

Se video fra Aleks akvarelkursus på Ischia maj 2015

Akvarelkursus Ischia Italien

Kursusdato: 5-12 maj 2018
Underviser: Alek Krylow
3 LEDIGE PLADSER

Du starter dagens arbejde på hotellets tagterrasse, hvor du har en fantastisk udsigt over byen, havet og bjergene. Det er Aleks hensigt med akvarelkurset at give dig en håndfuld teknikker du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen på rejsen. Du arbejder med at fange øens stemninger på din egen måde med hurtige, farverige skitser.

Akvarelkursus Ronda Spanien

Kursusdato: 7-14 oktober 2018
Underviser: Alek Krylow
4 LEDIGE PLADSER

Det er Aleks hensigt med dette akvarelkursus, at give dig en håndfuld teknikker du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen på rejsen. Du arbejder undervejs med at fange den smukke by Rondas stemninger på din egen måde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk.