Malerejse akvarelrejse eller kunstrejse – refugium, retreat eller storby?

I Kunstskolen Kreativt Netværk har vi specialiseret os i at arrangere kunstkurser i Danmark og udlandet.
Du kan vælge mellem malekurser, kunstkurser, tegnekurser og akvarelkurser på håndplukkede destinationer i Italien, Frankrig, Grækenland, Spanien, New York, Marokko og København.
Uanset om du er professionel kunstner, ambitiøs amatør eller passioneret begynder, kan du få stort udbytte af vores kurser. Alle undervisere er etablerede og højt engagerede kunstnere, og du får individuel sparring undervejs i hele kursusforløbet.
Du kan vælge mellem flere forskellige opholdstyper: Refugium, retreat og storby-ophold:
 • REFUGIUM:
  Hvis god tid, uforstyrret ro, og kreativ fordybelse i smukke omgivelser er det væsentligste for dig, så anbefaler du vælger et malerrefugium.
  Her glemmer du hverdagens mange krav og høje tempo, giver maleriet din fulde opmærksomhed, og dykker ned i inspirationen og det kreative flow der opstår, når tid og sted tillader det.
  Vores malerrefugier foregår på nøje udvalgte rejsemål, langt væk fra den brede masseturisme. Vi finder steder som er særligt egnede til dit kreative arbejde, og vore gæstfrie værter er med til at sikre at du kan fordybe dig i arbejdet under hele opholdet.
  Du kan arbejde ”hjemme” alle dage, og give dig selv tid til at fordybe dig i arbejdet uden forstyrrelser. Underviseren tilbyder oplæg og giver individuel sparring med udgangspunkt i den enkelte. Du kan koncentrere dig om at udvikle dit maleri fra netop der hvor du er – alle kan deltage uanset tidligere malererfaring.
  På malerrefugium slipper du for selv at tage stilling til indkøb og madlavning. Vores gæstfrie værter forkæler os med hjemmelavede måltider, som med lokale råvarer og traditioner passer godt til stedet. Vi spiser de fleste måltider hjemme, her er alt tilrettelagt så du kan bevare fokus og bruge tiden på dine kreative processer.
 • Retreat:
  Når du tager på retreat fjerner du dig fra hverdagens krav og forstyrrelser, henter inspiration og energi i nye omgivelser, og giver maleriet din tid og opmærksomhed.
  Vores maler-retreats er typisk placeret i en mindre by eller landsby, hvor du finder de gode motiver og den særlige atmosfære, og de skønne restauranter som altid har tiltrukket arbejdende kunstnere.
  Herfra er det nemt og oplagt at pakke malergrejet for at arbejde ude i området, på landsbyens torv, på stamcafeen, ved smukke udsigtspunkter i det omkringliggende landskab – eller hvor du vælger at slå dig ned.
  Du har en også en fast base hjemme på retreatet hvor du kan arbejde uforstyrret når det er det du har brug for. Det betyder at du kan veksle arbejdsdagen mellem at fordybe dig hjemme på basen, og tage på inspirationsture ud fra dine egne behov – det er præcis det vores retreats handler om.
  Morgenmaden spiser vi hjemme, øvrige måltider er valgfrie. Det giver en god frihed når vi tager på tur at vi ikke skal være hjemme til spisetid, og vi har på den måde fået mange dejlige madoplevelser rundt omkring i verden i årenes løb.
  Dine behov ændrer sig undervejs, sådan er det når du kommer ind i et kreativt flow. Du trækker stikket for at lade op, aktiverer din personlige kreativitet, og giver dig selv tid og plads til at tænke egne tanker og finde nye veje. Derfor tilrettelægger vi vores malerretreats så du kan vælge til og fra, afhængigt af dine behov fra dag til dag.
 • Storby:
  På kurser i storbyen lever du det mere udadvendte liv. Hver dag opsøger vi byens kunst og kultur, og underviseren udvælger steder i byen som giver dig en oplevelse af byens særlige puls.
  Du præsenteres for udvalgt kunst på byens museer eller gallerier, og du kommer til at arbejde med dine egne udtryk med farver og pensler i byens åndhuller.

KURSUSOVERSIGTEN finder du alle aktuelle kurser.

Vi udvikler konstant nye kurser og finder nye, skønne steder hvor du kan male og nyde det gode selskab med ligesindede. Hold øje med nyhederne i >>KUNSTNOMADEN<< og bliv blandt de første der får besked om nye kurser.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]