Hvis du har spørgsmål til Pias malekurser og kunstskurser er du velkommen til at kontakte Pia her:

KONTAKT PIA

Pia Fonnesbech

Pia er en højt engageret kunstner, hun finder stor inspiration i at rejse og undervise. Pia har værksted i København og Sverige, og kontrasten mellem at ”være på” som kursusleder i New York, Marokko, Italien eller Spanien, og at fordybe sig i maleriet på værkstedet, giver rigtig god mening for Pia.

Pia er uddannet på Afdeling for Maleri på Konstfack i Stockholm og på Kunstakademiet i København og Göteborg. Hun har arbejdet fuldtids med maleriet siden 1984 og har udstillet på bl.a. Charlottenborg, Den Fri, Frederikshavns Kunstmuseum, Lilljevalch´s i Stockholm, samt på mange andre gallerier og kunstmuseer i Danmark og udenlands.

Pia har undervist siden 1989, bl.a. 11 år som billedlærer på Kunsthøjskolen Thorstedlund, og siden 2010 på Arbejdernes Kunstforenings Kunstskole i København. Pias undervisning bygger på individuel sparring og vejledning, blandet med fælles oplæg og billedgennemgang. For Pia handler det om at du skal finde frem til hvilken slags maler du er, og hvilket billedsprog der passer dig.

Udvalgte udstillinger 2016

Separatudstilling, Ililisat Kunstmuseum, Grønland, marts

Separatudstilling i Galerie Himmelspfort, Berlin, maj

Separatudstilling i Den gule Villa på Frederiksberg, juni

Separatudstilling i Svenske Villa i Gentofte, august

Dimension, Rundetårn, Kbh. K,  1. oktober – 6. november

Separatudstilling i Gjethuset, Frederiksværk, 5. november – 11. december

 

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Pia har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

 

 

 

Malekurser med Pia Fonnesbech

Malekursus Cinque Terre Italien

Kursusdato: 14-21 april 2018
Underviser: Pia Fonnesbech
UDSOLGT

I de 5 små bilfri middelalderbyer ved Cinque Terre vil du opleve en u-udtømmelig inspirationskildekilde for alle slags malere. Dette malerretreat er også for dig som holder af at slutte dagens arbejde med en overdådig middag, tilberedt på fantastiske lokale råvarer.

læs mere

Kunstkursus New York

Kursusdato: 12-19 maj 2018
Underviser: Pia Fonnesbech
2 AFBUDSPLADSER

Pia Fonnesbechs Kunstkursus i New York handler om at se kunst i verdensklasse, og at opleve byens skønne åndehuller med papir og pensel. Hver dag besøger du nye museer og gallerier, og arbejder efterfølgende i områdets parker og rekreative områder.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 1

Kursusdato: 2-6 juli 2018
Underviser: Pia Fonnesbech
UDSOLGT

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 2

Kursusdato: 9-13 juli 2018
Underviser: Pia Fonnesbech

I denne uge får du mulighed for at arbejde med model nogle timer om formiddagen, og arbejde videre med dine egne modeloplæg og projekter om eftermiddagen. Pias malekursus handler som altid om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. I denne uge får du endvidere masser af input og inspiration i arbejdet med en professionel model.

læs mere

Malekursus Andalusien Spanien

Kursusdato: 1-8 September 2018
Underviser: Pia Fonnesbech

Du finder inspiration og ro til fordybelse i de smukke omgivelser på dette skønne refugium nær Granada. Pia Fonnesbech giver sparring til dig der er professionel billedkunstner, ambitiøs amatør eller passioneret begynder på dette malekursus, undervejs forkæler vores værter os med dejlige, spansk inspirerede, hjemmelavede måltider.

læs mere

Malekursus Ischia, Italien

Kursusdato: 15-22 september 2018
Underviser: Pia Fonnesbech

Når du tager på malekursus på den Italienske ø Ischia, kommer du til at bo og arbejde midt i den gamle bydel. Du får den smukkeste udsigt når du arbejder “hjemme” på tagterrassen, og det er nemt at tage på inspirations-tur på øen. Motiverne finder du overalt, uanset om du foretrækker landskaber, himmel og hav, arkitektur eller noget helt fjerde.

læs mere

Malekursus Marrakesh og Essaouira, Marokko

Kursusdato: 6-13 oktober 2018
Underviser: Pia Fonnesbech
UDSOLGT

Når du tager på malekursus i Marokko får du fokus på at indfange og udtrykke det virvar af eksotiske farver, lyde og dufte du finder i dette “crazy”, skønne land. Du bor på ægte Marrokansk vis på riad i souken, og har det farverige og sansemættede byliv lige uden for gadedøren. Dagene deles mellem den blå-grønne kystby Essaouira, og den lyserøde ørkenby Marrakesh

læs mere

Malekursus Indien

Kursusdato: Februar 2019
Underviser: Pia Fonnesbech

På malerejsen til Udaipur kommer du til at arbejde med maleriet i et af Indiens smukkeste områder. Landsbyen Udaipur er med sin tilbagelænede stemning Indien når det er allerbedst: Her finder du eventyrlige paladser, spraglede basar-gader, flotte templer og venlige indbyggere i farvestrålende sarier.

læs mere