Hvis du har spørgsmål til Pias malekurser og kunstskurser er du velkommen til at kontakte Pia her:

KONTAKT PIA

Pia Fonnesbech

Pia er en højt engageret kunstner, hun finder stor inspiration i at rejse og undervise. Pia har værksted i København og Sverige, og kontrasten mellem at ”være på” som kursusleder i New York, Marokko, Italien eller Spanien, og at fordybe sig i maleriet på værkstedet, giver rigtig god mening for Pia.

Pia er uddannet på Afdeling for Maleri på Konstfack i Stockholm og på Kunstakademiet i København og Göteborg. Hun har arbejdet fuldtids med maleriet siden 1984 og har udstillet på bl.a. Charlottenborg, Den Fri, Frederikshavns Kunstmuseum, Lilljevalch´s i Stockholm, samt på mange andre gallerier og kunstmuseer i Danmark og udenlands. I 2019 sidder Pia desuden i censurkommitteen til Den censurerede Forårsudstilling i Hillerød.

Pia har undervist siden 1989, bl.a. 11 år som billedlærer på Kunsthøjskolen Thorstedlund, og siden 2010 på Arbejdernes Kunstforenings Kunstskole i København. Pias undervisning bygger på individuel sparring og vejledning, blandet med fælles oplæg og billedgennemgang. For Pia handler det om at du skal finde frem til hvilken slags maler du er, og hvilket billedsprog der passer dig.

Udvalgte udstillinger 2019

Greens Boghandel, Sorgenfri Torv 20, Virum, den 1/3-27/4
Ferniseringen fredag den 1/3 kl 16-18

Galleri Alnolfini i Bristol, Pia udstiller artistbooks.  https://www.arnolfini.org.uk/ , Den 30/3-31/3

Galleri Moment i Ängelholm http://engelholmskonstforening.org/Gallerimoment/2019.html , Den5/4-29/4

Vandrehallen i Hillerød med BKF Nordsjælland, Den 4/5-29/6. Der er fernisering den 4/5 mellem 14-16.

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Pia har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser med Pia Fonnesbech

Malekursus Essaouira, Marokko

Kursusdato: 15-22 September 2024
Underviser: Pia Fonnesbech
KOM PÅ VENTELISTE

Når du tager på malekursus i Marokko får du fokus på at indfange og udtrykke det virvar af eksotiske farver, lyde og dufte du finder i dette “crazy”, skønne land. Du bor på ægte Marrokansk vis på riad i souken, og har det farverige og sansemættede byliv lige uden for gadedøren, i den blå-grønne kystby Essaouira

læs mere

Malekursus Ischia Italien

Kursusdato: 14 DAGE: april/maj 2025
Underviser: Pia Fonnesbech
2025 - Afventer periode

Når du tager på malekursus på den Italienske ø Ischia, kommer du til at bo og arbejde midt i den gamle bydel. Du får den smukkeste udsigt når du arbejder “hjemme” på tagterrassen, og det er nemt at tage på inspirations-tur på øen. Motiverne finder du overalt, uanset om du foretrækker landskaber, himmel og hav, arkitektur eller noget helt fjerde.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 27

Kursusdato: Den 1.-5. juli 2024
Underviser: Pia Fonnesbech
KOM PÅ VENTELISTE

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 28

Kursusdato: Den 08.-12. juli 2024
Underviser: Pia Fonnesbech
KOM PÅ VENTELISTE

I denne uge har Pias oplæg fokus på mennesket som figur i maleriet og kunsten, eks hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen. Du kan som altid arbejde med din egen motivkreds, Pia underviser individuelt med det fokus du vælger. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker, mulighederne er mange

læs mere