Hvis du har spørgsmål til Pias malekurser og kunstskurser er du velkommen til at kontakte Pia her:

KONTAKT PIA

Pia Fonnesbech

Pia er en højt engageret kunstner, hun finder stor inspiration i at rejse og undervise. Pia har værksted i København og Sverige, og kontrasten mellem at ”være på” som kursusleder i New York, Marokko, Italien eller Spanien, og at fordybe sig i maleriet på værkstedet, giver rigtig god mening for Pia.

Pia er uddannet på Afdeling for Maleri på Konstfack i Stockholm og på Kunstakademiet i København og Göteborg. Hun har arbejdet fuldtids med maleriet siden 1984 og har udstillet på bl.a. Charlottenborg, Den Fri, Frederikshavns Kunstmuseum, Lilljevalch´s i Stockholm, samt på mange andre gallerier og kunstmuseer i Danmark og udenlands. I 2019 sidder Pia desuden i censurkommitteen til Den censurerede Forårsudstilling i Hillerød.

Pia har undervist siden 1989, bl.a. 11 år som billedlærer på Kunsthøjskolen Thorstedlund, og siden 2010 på Arbejdernes Kunstforenings Kunstskole i København. Pias undervisning bygger på individuel sparring og vejledning, blandet med fælles oplæg og billedgennemgang. For Pia handler det om at du skal finde frem til hvilken slags maler du er, og hvilket billedsprog der passer dig.

Udvalgte udstillinger 2019

Greens Boghandel, Sorgenfri Torv 20, Virum, den 1/3-27/4
Ferniseringen fredag den 1/3 kl 16-18

Galleri Alnolfini i Bristol, Pia udstiller artistbooks.  https://www.arnolfini.org.uk/ , Den 30/3-31/3

Galleri Moment i Ängelholm http://engelholmskonstforening.org/Gallerimoment/2019.html , Den5/4-29/4

Vandrehallen i Hillerød med BKF Nordsjælland, Den 4/5-29/6. Der er fernisering den 4/5 mellem 14-16.

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Pia har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser med Pia Fonnesbech

Malekursus Ischia Italien

Kursusdato: Juni 2022
Underviser: Pia Fonnesbech
Åben for håndstilmelding

Når du tager på malekursus på den Italienske ø Ischia, kommer du til at bo og arbejde midt i den gamle bydel. Du får den smukkeste udsigt når du arbejder “hjemme” på tagterrassen, og det er nemt at tage på inspirations-tur på øen. Motiverne finder du overalt, uanset om du foretrækker landskaber, himmel og hav, arkitektur eller noget helt fjerde.

læs mere

Malekursus Essaouira, Marokko

Kursusdato: September 2022
Underviser: Pia Fonnesbech
Åben for forhåndstilmelding

Når du tager på malekursus i Marokko får du fokus på at indfange og udtrykke det virvar af eksotiske farver, lyde og dufte du finder i dette “crazy”, skønne land. Du bor på ægte Marrokansk vis på riad i souken, og har det farverige og sansemættede byliv lige uden for gadedøren, i den blå-grønne kystby Essaouira

læs mere

Malekursus Vence Frankrig

Kursusdato: Afventer
Underviser: Pia Fonnesbech

På Pia Fonnesbechs malekursus i Vence, Frankrig, skal du bo og arbejde i Matisses gamle villa! Når du ser huset vil du genkende det fra flere af Matisses egne billeder. Han hentede selv inspiration og motiver fra både huset og haven da han boede og arbejdede her, og du vil i ugens løb selv erfare hvordan stedets lys, farver og stemning smitter af på dine egne billeder.

læs mere

Københavns åndehuller – Tegnekursus med Pia Fonnesbech

Kursusdato: Ikke planlagt i øjeblikket
Underviser: Pia Fonnesbech

På Pias tegnekursus i København byder motivkredsen på arkitektur, byrum, mennesker i byen, og byens grønne oaser. Uanset hvor meget du tidligere har arbejdet med tegning og skitser, kommer du hjem med små glimt af dine personlige oplevelser, af de steder du har oplevet med stort nærvær.

læs mere

Malekursus Jylland Højer Pia

Kursusdato: Afventer periode
Underviser: Pia Fonnesbech

På Pia Fonnesbechs malekursus i Sønderjylland bor malerholdet på Kiersgaard, og arbejder i Atelier Østershuset. Du har fri adgang til Østershuset hele ugen, og i løbet af ugen giver Pia dig den sparring og inspiration du har brug for, så du kan arbejde frem mod et personligt og originalt udtryk i dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 28

Kursusdato: Afventer periode
Underviser: Pia Fonnesbech
Åbner for tilmelding 3 januar 2022

I denne uge arbejder du med mennesket som figur i maleriet og kunsten. Du kan arbejde med hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen, eller hvad du finder mest interessant. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker, mulighederne er mange

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 29

Kursusdato: Afventer periode
Underviser: Pia Fonnesbech
Åbner for tilmelding 3 januar 2022

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Kunstkursus New York

Kursusdato: Afventer
Underviser: Pia Fonnesbech

Pia Fonnesbechs Kunstkursus i New York handler om at se kunst i verdensklasse, og at opleve byens skønne åndehuller med papir og pensel. Hver dag besøger du nye museer og gallerier, og arbejder i byens parker og rekreative områder.

læs mere