Malekursus København Sommerworkshop uge 2 Pia

Kursusdato: 6-10 juli 2020
Underviser: Pia Fonnesbech

Model & maleri

På Pia Fonnesbechs sommerworkshop uge 2 kommer du til at starte med at arbejde med model et par timer hver dag. Eftermiddagen bruges til at male efter formiddagens skitser og oplæg, eller du kan arbejde med egne projekter, du bestemmer selv.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Pias sommerworkshop handler om at finde frem til hvilken slags maler du er, og hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog.. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Vi arbejder med stillesidende model hver formiddag, modellen sidder i samme stilling hele ugen. Når du arbejder med levende model på denne måde får du trænet dit øje og dine tegnefærdigheder på en måde som gør dig i stand til at arbejde med alle motiver. Uanset om du har en særlig interesse for at arbejde med model eller portræt får du derved stort udbytte af træningen.  

Du er velkommen til at arbejde med andre projekter om eftermiddagen hvis du foretrækker det. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at arbejde videre med de oplæg og opgaver som Pia giver med modelarbejdet om formiddagen. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

Du vil blive præsenteret for udvalgte kunstnere som Pia finder relevante for deltagerne på holdet. Det vil være kunstnere som på forskellig vis beskæftiger sig med de problematikker der dukker op i ugens løb.

Alle er velkommen på Pias malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Pia underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt. 

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@gmail.com

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

 

TILMELDING

Skriv dig på listen, og kom først i køen når vi åbner for tilmelding til sommerkurserne i København.

Når du står på listen får du et tilmeldings-link så du kan tilmelde dig 4 dage før vi åbner for tilmelding på hjemmesiden.

Vi sender dit tilmeldings-link den 3. januar.

Undervisningen foregår i Nørre Søgade 43, 1370 København K

Københavns Kunstskole

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Malekursus København efterår Mia-Nelle

Kursusdato: 18-22 november 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
3 ledige pladser

Du bliver mere fortrolig med din egen stemme i maleriet i løbet af ugen, og kurset er bygget op omkring individuel dialog og refleksioner om form, farver og indhold. Undervejs vil der være fuld fokus på håndværket i maleriet, ud fra lige der hvor du er lige nu. Du kommer til at arbejde med spørgsmål som: ”Hvad er det jeg maler – og hvorfor / Hvordan udfører jeg min ide / Hvilken sammenhæng er der mellem min ide og den måde jeg maler på?”

læs mere

Malekursus København efterår Pia

Kursusdato: 25-29 november 2019
Underviser: Pia Fonnesbech
UDSOLGT

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere