Malekursus København Sommerworkshop uge 28

Kursusdato: Afventer periode
Underviser: Pia Fonnesbech
Åbner for tilmelding 3 januar 2022

Mennesket i maleriet

På Pia Fonnesbechs sommerworkshop uge 2 kommer du til at arbejde med mennesket som figur i maleriet og kunsten. Du kan arbejde med hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen, eller hvad du finder mest interessant. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker – mulighederne er mange, og Pia vil i ugens løb komme med oplæg og inspiration til hvordan du finder de ideer, metoder og motivkredse der passer til dit billedsprog.

Uanset hvilket niveau du er på, får du individuel sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt.

Pias sommerworkshop handler om at finde frem til hvilken slags maler du er, og hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri. Du får nye teknikker, inspiration og synsvinkler på din kunst, efterhånden som kurset skrider frem.

Når du fokuserer på mennesket som figur i kunsten får du rig mulighed for at træne dit øje og dine tegnefærdigheder på en måde som gør dig i stand til at arbejde med alle slags motiver. Uanset om du har en særlig interesse for at arbejde med hele figuren eller portrættet, får du derved stort udbytte af træningen.

Du er velkommen til også at arbejde med andre projekter hvis du foretrækker det. Du har måske brug for inspiration til at færdiggøre et maleri som driller, eller brug for at blive hjulpet igang med en ide du ikke rigtigt kan få skubbet i gang.

Du kan også vælge at arbejde med de oplæg og opgaver som Pia giver i sin fælles undervisning om formiddagen. Du er velkommen til at skrive til Pia inden kurset, hvis du har specielle ønsker til oplæg og opgaver.

Du vil blive præsenteret for udvalgte kunstnere som Pia finder relevante for deltagerne på holdet. Det vil være kunstnere som på forskellig vis beskæftiger sig med de problematikker der dukker op i ugens løb.

Alle er velkommen på Pias malekurser, begynder, øvet eller erfaren. Du bestemmer selv hvilke medie(r) du vil arbejde med, Pia underviser i alle medier. Du kan male akryl, olie (vandbaseret, ingen opløsningsmidler), akvarel – eller du kan bruge kurset til at tegne med blyant, kul eller kridt. 

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Pia hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Pia Fonnesbech Tlf. +45 6080 5233 / piafonnesbech@gmail.com

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

TILMELDING

Du tilmelder ved online betaling via linket nedenfor.

Din tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden, vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

Vi returnerer din betaling hvis en fra vores venteliste overtager din plads. Vi fratrækker 500 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

Vi gennemfører med minimum 8 deltagere, og forbeholder os retten til at aflyse senest den 2 uger inden kursus start, hvis vi ikke har tilsttrækkeligt mange deltagere. I tilfælde af aflysning fra vores side får du naturligvis din fulde indbetaling retur.

Undervisningen foregår i Nørre Søgade 43, 1370 København K

Københavns Kunstskole

AKTUELLE MALEKURSER & TEGNEKURSER I KØBENHAVN

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.