Hvis du har spørgsmål til Idas akvarelkurser er du velkommen til at kontakte Ida her:

KONTAKT IDA

Ida F. Ferdinand

Ida F. Ferdinand er billedkunstner, kunstformidler, kurator, underviser og forfatter, og er Kunstskolen Kreativt Netværks absolutte Grækenlandsekspert. Hun har skrevet ikke mindre end 4 bøger om de græske øer for Politikens Forlag, hvor hun fortsat opdaterer rejsebøgerne om Kreta, Rhodos, Kos, Samos og Lesbos. Gennem de sidste 10 år har hun hvert år besøgt de græske øer.

De fleste af årets måneder arbejder Ida med kunsten i sit værksted i Bagsværd, hvor hun maler, tegner og arbejder med fotografi. Der er altid noget på vej til en udstilling i værkstedet. Hun har i årenes løb udstillet mange forskellige steder i verden, bl.a. i Athen, Tyskland, Mexico, Nicaragua, Costa Rica – og ikke mindst herhjemme i Danmark.

De sidste 20 år har Ida desuden undervist i kunsthistorie, tegning, maleri, farvelære m.m. Også som underviser er Ida kommet langt omkring, hun har bl.a. undervist på Skolen for Billedkunst, HOF, Svendborg Kunstskole, og Nicaraguas Centrale Kunstskole.

Ida har valgt at lave akvarelkursus / tegnekursus / mixed media i Paleohora på Kreta, fordi hun her finder et lys som egner sig særligt godt til kurset. Her føler Ida sig hjemme blandt byens easy-going beboere i den fredelige by, væk fra Kretas travle turistområde.

Udvalgte udstillinger 2016

MADC, Museum for design og samtidskunst, Costa Rica. Gruppe

TEGN I SOL OG MÅNE, solo Eks-rummet. Kbh

Gammelgaard Kulturcenter, Herlev

BUNKER, Acadmy of fine Art, Chisinau, Moldova, solo

Vi inviterer

Hvis du tilmelder nyheder vil du modtage invitation når Ida har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye akvarelkurser er klar for booking

Akvarelkurser med Ida F. Ferdinand

Akvarelkursus Paleohora Kreta

Kursusdato: 5-12 oktober 2024
Underviser: Ida F. Ferdinand
5 LEDIGE PLADSER

Når du tager på akvarelkursus med Ida Ferdinand til Paleohora, kommer du til at bo og arbejde bogstaveligt talt i vandkanten i denne easy-going lille landsby. Det er nemt at komme rundt i området når vi tager på farvejagt med papir og pensler.

Akvarelkursus Nafplion Grækenland

Underviser: Ida F. Ferdinand

Nafplion bliver ikke for ingenting kaldt Grækenlands smukkeste by – overalt er du omgivet af en græsk skønhed og charme som kan give enhver akvarelmaler trang til at finde farverne frem (nogle af os vil nok mærke en anelse præstationsangst?) Ida Ferdinand vil vejlede dig i arbejdet og guide dig rundt til de mest interessante steder i byen og området omkring dig.

Møn Retreat Akvarelkursus med Ida Ferdinand

Kursusdato: juni 2021
Underviser: Ida F. Ferdinand

Møns smukke natur har givet inspiration til danske malere siden guldalderen i 1800-tallet, og taler fortsat til kunstnere i dag. Der er en særlig atmosfære på øen, et godt lys og et imødekommende miljø, som alt sammen bliver en del af Ida Ferdinands akvarelkursus.