Hvis du har spørgsmål til Anitas malekurser er du velkommen til at kontakte Anita på tlf. 4020 4621 – eller sende en besked nedenfor:

KONTAKT ANITA

Anita Viola Nielsen

At undervise handler for Anita lige så meget om mennesket som om kunsten. Hun holder meget af mødet med andre som er optaget af at udtrykke sig kreativt, og at følge kursisternes proces og udvikling når hun afholder malekurser ser Anita som et privilegium. Som erfaren underviser og rejsende glæder hun sig til at dele endnu flere dejlige dage med ro til fordybelse, at opsøge oplevelser og ny inspiration, og ikke mindst det gode samvær og fællesskabet som opstår på malerejser.

 

Siden Anita tog et års fuldtidsstudium på Accademia Del’ Belle Arti, Perugia, Italien i 1983, har kunsten og rejserne hængt sammen i Anitas kunstneriske liv. Anita har gentagne gange modtaget arbejdslegater til ophold på Det Danske Institut i hhv. Rom og Athen, og i San Cataldo.

 

Anita er flittig udstiller både i Danmark og udlandet, hun er medlem af kunstnersammenslutningen Corner, har fungeret som bestyrelsesmedlem i flere kunstforeninger, og som kurator på bl.a. Sophienholm.

 

Anita er uddannet fra Den Grafiske Højskole, Accademia Belle Arti Perugia i Italien, Glyptotekets Tegneskole, Billedskolen i København, og Københavns Universitet (Kunsthistorie).

Udvalgte udstillinger

Corner 2018, Sophienholm, Lyngby. Januar 2018

Art Aamoy. Kunstmesse, Xiamen, Kina. Maj 2018

 

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Anita har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser og akvarelkurser med Anita Viola Nielsen

Malekursus Seguret Frankrig

Kursusdato: Maj 2020
Underviser: Anita Viola Nielsen

På dette malekursus kommer du til at bo og arbejde på det enestående kunstner-refugium Atelier Seguret i en lille bjerglandsby i Provence. Du kan fordybe dig i farverne og de smukke omgivelser fra morgen til aften, og efter endt arbejdsdag forkæler Madame Langlet dig med et ægte franks måltid, bestående af 5 små hjemmelavede retter tilberedt med største omhu af friske råvarer – Madame er en sand madkunstner!

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 3 Anita Viola

Kursusdato: 15-19 juli 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

Uanset om du er øvet, begynder eller erfaren maler, er du meget velkommen på Anitas sommerworkshop. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller du kan deltage i de oplæg og øvelser som Anita tilbyder. Du får individuel hjælp og sparring af Anita, som i ugens løb vil hjælpe dig med at blive bevidst om de valg og fravalg du tager undervejs i dine kreative processer.

læs mere

Malekursus Bulgarien

Kursusdato: August 2020
Underviser: Anita Viola Nielsen

Anita har holdt mange gode ferier i denne smukke lille by bulgarske by , og nu er du inviteret til at tage med for at arbejde med dette inspirerende sted, set med kunstnerøjne.

læs mere

Akvarel og tegning Rom Italien

Kursusdato: 7-14 september 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

Anita har haft flere længerevarende legatophold i Rom, og nu er du inviteret til at tage med til denne smukke by, for at se og arbejde de mest interessante steder, set med kunstnerøjne.

læs mere