Hvis du har spørgsmål til Anitas malekurser er du velkommen til at kontakte Anita her:

KONTAKT ANITA

Anita Viola Nielsen

At undervise handler for Anita lige så meget om mennesket som om kunsten. Hun holder meget af mødet med andre som er optaget af at udtrykke sig kreativt, og at følge kursisternes proces og udvikling når hun afholder malekurser ser Anita som et privilegium. Som erfaren underviser og rejsende glæder hun sig til at dele endnu flere dejlige dage med ro til fordybelse, at opsøge oplevelser og ny inspiration, og ikke mindst det gode samvær og fællesskabet som opstår på malerejser.

 

Siden Anita tog et års fuldtidsstudium på Accademia Del’ Belle Arti, Perugia, Italien i 1983, har kunsten og rejserne hængt sammen i Anitas kunstneriske liv. Anita har gentagne gange modtaget arbejdslegater til ophold på Det Danske Institut i hhv. Rom og Athen, og i San Cataldo.

 

Anita er flittig udstiller både i Danmark og udlandet, hun er medlem af kunstnersammenslutningen Corner, har fungeret som bestyrelsesmedlem i flere kunstforeninger, og som kurator på bl.a. Sophienholm.

 

Anita er uddannet fra Den Grafiske Højskole, Accademia Belle Arti Perugia i Italien, Glyptotekets Tegneskole, Billedskolen i København, og Københavns Universitet (Kunsthistorie).

Udvalgte udstillinger

Corner 2017, Sophienholm, Lyngby. Januar 2017

Køge Kunstforening. Solo. Februar 2017.

Art Aamoy. Kunstmesse, Xiamen, Kina. Maj 2017

Samsø Kunstforening. Solo. August 2017

Dansk Folkekunst, Lvuv, Ukraine Sept. 2017

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Anita har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekursus Seguret Frankrig

Kursusdato: 15-22 maj 2018
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

Anita kom til dette vidunderlige kunstnerrefugium første gang som helt ung kunstner, og forelskede sig fuldstændigt i stedets skønhed og charme. Nu har du chancen for at arbejde og fordybe dig i den særlige atmosfære der hviler over stedet efter 5 årtiers kunstneriske udfoldelser.

Malekursus København Sommerworkshop uge 3

Kursusdato: 16-20 juli 2018
Underviser: Anita Viola Nielsen

Uanset om du er øvet, begynder eller erfaren maler, er du meget velkommen på Anitas sommerworkshop. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller du kan deltage i de oplæg og øvelser som Anita tilbyder. Du får individuel hjælp og sparring af Anita, som i ugens løb vil hjælpe dig med at blive bevidst om de valg og fravalg du tager undervejs i dine kreative processer.

Akvarel og tegning Rom Italien

Kursusdato: 1-8 september 2018
Underviser: Anita Viola Nielsen
UDSOLGT

Anita har haft flere længerevarende legatophold i Rom, og nu er du inviteret til at tage med til denne smukke by, for at se og arbejde de mest interessante steder, set med kunstnerøjne.