Hvis du har spørgsmål til Anitas malekurser er du velkommen til at kontakte Anita her:

KONTAKT ANITA

Anita Viola Nielsen

At undervise handler for Anita lige så meget om mennesket som om kunsten. Hun holder meget af mødet med andre som er optaget af at udtrykke sig kreativt, og at følge kursisternes proces og udvikling når hun afholder malekurser ser Anita som et privilegium. Som erfaren underviser og rejsende glæder hun sig til at dele endnu flere dejlige dage med ro til fordybelse, at opsøge oplevelser og ny inspiration, og ikke mindst det gode samvær og fællesskabet som opstår på malerejser.

 

Siden Anita tog et års fuldtidsstudium på Accademia Del’ Belle Arti, Perugia, Italien i 1983, har kunsten og rejserne hængt sammen i Anitas kunstneriske liv. Anita har gentagne gange modtaget arbejdslegater til ophold på Det Danske Institut i hhv. Rom og Athen, og i San Cataldo.

 

Anita er flittig udstiller både i Danmark og udlandet, hun er medlem af kunstnersammenslutningen Corner, har fungeret som bestyrelsesmedlem i flere kunstforeninger, og som kurator på bl.a. Sophienholm.

 

Anita er uddannet fra Den Grafiske Højskole, Accademia Belle Arti Perugia i Italien, Glyptotekets Tegneskole, Billedskolen i København, og Københavns Universitet (Kunsthistorie).

Udvalgte udstillinger

Corner 2017, Sophienholm, Lyngby. Januar 2017

Køge Kunstforening. Solo. Februar 2017.

Art Aamoy. Kunstmesse, Xiamen, Kina. Maj 2017

Samsø Kunstforening. Solo. August 2017

Dansk Folkekunst, Lvuv, Ukraine Sept. 2017

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Anita har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser og akvarelkurser med Anita Viola Nielsen

Malekursus København Sommerworkshop uge 3

Kursusdato: 15-19 juli 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen

Uanset om du er øvet, begynder eller erfaren maler, er du meget velkommen på Anitas sommerworkshop. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller du kan deltage i de oplæg og øvelser som Anita tilbyder. Du får individuel hjælp og sparring af Anita, som i ugens løb vil hjælpe dig med at blive bevidst om de valg og fravalg du tager undervejs i dine kreative processer.

læs mere

Malekursus Bulgarien

Kursusdato: 3-10 august 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen

Anita har holdt mange gode ferier i denne smukke lille by bulgarske by , og nu er du inviteret til at tage med for at arbejde med dette inspirerende sted, set med kunstnerøjne.

læs mere

Akvarel og tegning Rom Italien

Kursusdato: 1-8 september 2018 & 31aug-7september 2019
Underviser: Anita Viola Nielsen
2018 UDSOLGT - gentages i 2019

Anita har haft flere længerevarende legatophold i Rom, og nu er du inviteret til at tage med til denne smukke by, for at se og arbejde de mest interessante steder, set med kunstnerøjne.

læs mere

Maleri & Grafik Seguret Frankrig

Kursusdato: 16-30 Maj 2019 (2 uger)
Underviser: Anita Viola Nielsen & Jens Bohr

I 2019 får du en enestående chance for at bo og arbejde i Segurét i 2 uger. Den første uge har du fornøjelsen af Anita Viola Nielsens malekursus, og den anden uge åbner Jens Bohr stedets helt unikke trykkeri-værksteder for at afholde grafikkursus.

læs mere