Hvis du har spørgsmål til Hannes malekurser og grafikkurser er du velkommen til at kontakte Hanne her:

 

KONTAKT HANNE

HANNE RAVN HERMANSEN

I sit kunstneriske virke arbejder Hanne med maleri, grafiske processer, installationskunst og udsmykningsopgaver, samt kunstformidling og undervisning på blandt andet Statens Museum for Kunst.

”I min praksis kredser jeg omkring natur og kultur. Jeg arbejder med isolerede naturstykker, hvor noget er forsvundet, dele er blæst ud som et overeksponeret foto, verden iagttages i fragmenterede billeder, og måske samles den igen for vores øjne. Min kunst forholder sig til den menneskeskabte kulturelle natur, og den stedvis stadige oprindelige natur.”

Hanne er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, med afgang i juni 1988. Hun har siden suppleret med flere grafiske uddannelser i udlandet. Hanne er medlem af Billedkunsternes Forbund, Danske Grafikere, kunstgruppen Kromosom og Kvindelige Kunstneres Samfund.

 

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Hanne har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye malekurser er klar for booking.

Malekurser og grafikkurser med Hanne Ravn Hermansen

Malekursus København Sommerworkshop uge 6 Hanne

Kursusdato: 5-9 august 2019
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

På Hannes sommerkursus får du hver dag oplæg med introduktion til forskellige grafiske metoder og processer. Du samler i ugens løb en værktøjskasse med metoder du kan bruge som elementer og inspiration i dit maleri, eller du kan bruge hver enkelt metode som selvstændig kunstform.

læs mere

Malekursus Sri Lanka

Kursusdato: Marts 2020
Underviser: Hanne Ravn Hermansen

Hanne Ravn Hermansen blev under en længere rejse til Sri Lanka fascineret af den farverige kultur på stedet, og glæder sig til at vende tilbage med malerholdet, for at indfange kulturen og farverne.

læs mere