Hvis du har spørgsmål til Tines tegnekurser er du velkommen til at kontakte Tine her:

KONTAKT TINE

Tine Kragh

Tine Kragh er Cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns universitet med fokus på italiensk kunst, kirkekunst og formidling. Som kunstformidler har Tine været tilknyttet blandt andet på Thorvaldsens museum og Kastrupgårdsamlingen.

Tine debuterede som kunstner på Charlottenborgs forårsudstilling i 1989, og har siden udstillet i Danmark, Frankrig og Italien – blandt andet i Vatikanet Paladser i Rom, senest i 2017. Tine udfører også udsmykningsopgaver, og har blandt andet skabt en større udsmykning i Tivoli i København i 1999.

At rejse med kunsten er ikke fremmed for Tine. Som kunstner har hun selv haft flere legatophold, blandt andet på klostrene San Cataldo, Amalfi og San Silvestro, Fabriano i Italien, på Ørslev Kloster og Løgumkloster i Danmark, samt på Fundation Danoise i Paris. .

Tine har en bred undervisningserfaring, både som kunstformidler, foredragsholder, og som kunstner. Hun har desuden selv boet i Italien i flere omgange, blandt andet i Mazara del Valllo på Sicilien.

Tine er en erfaren rejseleder, og hun glæder sig til at vende tilbage til et af de steder hun holder allermest af, for at dele sin viden og glæde ved kunsten, kulturen og historiens vingesus, i og omkring Mazara del Vallo – med foredrag og skitseblok.

Udvalgte udstillinger 2017

Vejle Mølle

MIIT Museo. Arte Moderna. Torino

La Pigna Galleria- Palazzo Maffei

Marescotti. Vatican Palace. Roma

Mazara del Vallo er basen for Tines tegnekursus -nyd byen i denne lille video

VI INVITERER

Hvis du tilmelder nyhedsmail vil du modtage invitation når Tine har fernisering og åbent værksted.

Du vil også få besked når nye tegnekurser er klar for booking.

Tegnekurser med Tine Kragh

Tegnekursus Mazara Sicilien Italien

Kursusdato: 4-11 September 2019
Underviser: Tine Kragh
UDSOLGT

Tines tegnekursus handler om glæden ved at tegne, og om den koncentration og tilstedeværelse du kan opleve når du fordyber dig i tegningen. Du kommer til at udforske skønne steder med papir og blyant, og skaber særlige uforglemmelige minder. Du kommer hjem med skitsebogen fuld af personlige minder fra de steder du har arbejdet.

læs mere

Tegnekursus Palermo Sicilien Italien

Kursusdato: 2-9 maj 2020
Underviser: Tine Kragh

Du kommer til at indtage den særlige, afslappede Sicilianske stemning i Palermo, og du får god tid og ro til at fordybe dig i skitsebogen. Alle kan være med, kurset handler ikke om klassisk tegning i traditionel forstand, mere en måde at være i nuet på – og at tegne fordi du har lyst til at udtrykke dig, mens du nyder nærværet, stemningen, stedet, og menneskene omkring dig.

læs mere