Malekursus København Sommerworkshop uge 4 Mia-Nelle

Kursusdato: 22-26 juli 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
2 LEDIGE PLADSER

Farver og komposition

Mia-Nelle tilbyder et metodisk malekursus for dig som vil investere 5 intense dage i at nørde det gode håndværk godt og grundigt ind i maleriet. Med fuld fokus på farve og komposition får du nye værktøjer og metoder til din praksis, hvor du blandt andet arbejder med skitser og blander dine farver på forhånd.

Fordi det at male handler i lige så høj grad om at tage bevidste beslutninger som at lade sig forføre af det sanselige og intuitive.

Det hele handler om farver – farver – farver – en god pallette er afgørende for det gode maleri. Derfor går vi dybden med at blande farver, kigge på hvordan farver virker og påvirker hinanden, vi arbejder med farvecirklen, komplementær farver, kolde og varme farver, farvebalance, farvekort, lysægthed og farvedybde.

Et af målene med kurset er at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

Arbejdet med skitser handler om at komponere, forme og bevidstgøre dine ideer. Derfor vil Mia-Nelle blandt andet gennemgå klassiske kompositioner set igennem kunsthistorien, og værktøjer fra billedmagerens værktøjskasse som eksempelvis det gyldne snit, kontraster, gentagelser, stemning, figurativt versus abstrakt, og motiv valg.

Du vil gennemgå en række øvelser de første 4 formiddage, som alle handler om at komme ind til din personlige stemme i dit maleri ved hjælp af kunstnerens grundlæggende håndværk. Alle eftermiddage og hele fredagen arbejder du med dit eget projekt.

Alle er velkommen, uanset om du maler abstrakt eller figurativt, om du maler akryl, olie eller akvarel, arbejder med artistbooks, collager eller foto kan du få stor glæde af Mia-Nelles metoder og værkstøjer.

Vi oplever at blandede hold giver en god synergi, det gælder også når vi arbejder med deltagere på forskellige niveauer:

• Er du begynder får du en praktisk introduktion til Mia-Nelles værktøjer, som giver dig et rigtig godt afsæt til dit videre arbejde.

• Hvis du er øvet maler får du et nyt overblik over dine processer og metoder, som gør dig i stand til at styre dit maleri gennem bevidste valg.

• Som prof billedkunstner får du stort udbytte af at sparre dine egne erfaringer og metoder med Mia-Nelle.

Vi har max 14 deltagere på hvert hold. Du er velkommen til at deltage på begge Mia-Nelles sommerkurser. Hvis du ønsker det kan du vælge at arbejde med dit eget projekt hele dagen i din anden uge.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Mia-Nelle hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Mia-Nelle: tlf. +45 8159 6061 / mail: contactmianelle@gmail.com

KØBENHAVNS KUNSTSKOLE

Du kommer til at arbejde i lyse, rolige lokaler, centralt beliggende ved Søerne, med god plads også til store formater hvis det er det du ønsker. Du har staffeli, bord og stol til rådighed, materialer medbringer du selv.

Har du brug for at finde god og billig overnatning kan vi anbefale at kigge på www.airbnb.dk

TILMELDING

Tilmelding foregår ved onlinebetaling. Du har 14 dages fortrydelsesret, herefter er din tilmelding bindende.

Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste.

Vi returnerer din betaling hvis du melder fra inden 14 dage, eller hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 150 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

<< GÅ TIL TILMELDING HER >>

Københavns Kunstskole

Nørre Søgade 43, 1370 København K

Københavns Kunstskole

ANDRE AKTUELLE KUNSTKURSER MED MIA-NELLE DRØSCHLER

Malekursus Zanzibar

Kursusdato: 18-28 Januar 2020
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

På Mia-Nelles malekursus på Zanzibar oplever du et sandt bombardement af hele dit sanseapperat, som du med Mia-Nelles råd og vejledning kommer til at indfange i din kunst undervejs. De blå nuancer fra havet, varmen fra det gyldne sand, duftene og farvenuancerne i krydderiplantagerne – vi skal have det hele med hjem på papir og lærred.

læs mere

Malekursus Andalusien Spanien

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
UDSOLGT

På Mia-Nelles maler-retreat arbejder du uforstyrret på en andalusisk finca beliggende uendeligt smukt “midt i ingenting”. Kun omringet af bjergtoppe og olivenlunde så langt øjet rækker er det oplagt at inddrage den dramatiske natur i arbejdet.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 5 Mia-Nelle

Kursusdato: 29 juli-2 august 2019
Underviser: Mia-Nelle Drøschler

Et af målene med Mia-Nelles sommerworkshop at bevidstgøre dig om din egen farve-pallette. Er der farver du vælger igen og igen, bevidst eller ubevidst? Hvordan harmonerer de med andre farver? Kan du komponere dem på andre måder end du har gjort hidtil? Eller har du andre farver ”indeni” som gerne vil frem?

læs mere