SOMMERWORKSHOPS I KØBENHAVN 2022

På vores 5-dages sommerkurser i København arbejder vi i gode lokaler, centralt beliggende ved Søerne. Her får vi arbejdsro i et dejligt kvarter tæt ved Botanisk Have og Ørstedsparken, ikke langt fra Nørreport Station.

Du bestemmer selv om du vil arbejde med akryl, olie (ingen terpentin), akvarel – eller om du vil tegne eller arbejde med blandformer. Vi har staffelier og god arbejdsplads til alle, og du er velkommen uanset om du er ny, øvet eller meget erfaren maler.

Vi glæder os til endnu engang at byde dig velkommen i smukke København.

Malekursus København Sommerworkshop uge 27

Kursusdato: Den 4. - 8. juli 2022
Underviser: Pia Fonnesbech
VENTELISTE

Pias malekursus handler om at hjælpe dig med at finde frem til, og blive bevidst om, dit unikke billedsprog. Du får sparring og inspiration som guider dig hen mod det, der gør dit udtryk personligt og originalt. Pias store erfaring som billedkunstner og underviser gør, at hun hurtigt spotter de ting du ikke selv ser, og du kommer til at opdage nye sider af dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 28

Kursusdato: Den 11. - 15. juli 2022
Underviser: Pia Fonnesbech
2 ledige pladser

I denne uge arbejder du med mennesket som figur i maleriet og kunsten. Du kan arbejde med hele mennesket, kroppen, portrættet, abstraktionen, eller hvad du finder mest interessant. Som oplæg kan du bruge fotos, eller du kan arbejde med parafraser af andre kunstværker, mulighederne er mange

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop Uge 29

Kursusdato: 18. - 22. juli 2022
Underviser: Anita Viola Nielsen

Uanset om du er øvet, begynder eller erfaren maler, er du meget velkommen på Anitas sommerworkshop. Du kan vælge at arbejde med egne projekter, eller du kan deltage i de oplæg og øvelser som Anita tilbyder. Du får individuel hjælp og sparring af Anita, som i ugens løb vil hjælpe dig med at blive bevidst om de valg og fravalg du tager undervejs i dine kreative processer.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 30

Kursusdato: Den 25. - 29. juli 2022
Underviser: Mia-Nelle Drøschler
5 ledige pladser

Mia-Nelle går i dialog og kommer helt tæt på din maleproces, ved at spørge, lytte og vejlede. De primære fokusområder er håndværk og indhold, og du får først og fremmest et godt eftersyn af din maleriske værktøjskasse. Sammen kigger I på farve, komposition og penselteknik, og du udvider i ugens løb din værktøjskasse, eller skaber den helt fra grunden sammen med Mia-Nelle, afhængigt hvor du er i dit maleri.

læs mere

Malekursus København Sommerworkshop uge 32

Kursusdato: Den 8-12 august 2022
Underviser: Jacob Hoff

Hvad skal du male, og hvordan skal du male det? Og hvorfor skal du i det hele taget male billeder af verden i en tid, hvor dit mobilkamera kan lave overbevisende billeder i høj opløsning? Det og flere spørgsmål vil Jacob sammen med dig forholde sig undersøgende til i denne maleruge. Uanset hvor erfaren en maler du er, bliver maleriets hvad, hvordan og hvorfor ved med at være essentielle.

læs mere