Malekursus akvarelkursus eller tegnekursus?

Malekursus

På et malekursus bestemmer du selv om du vil male akryl, olie, tegne, arbejde med akvarel eller noget helt femte. Underviserne er professionelle kunstnere og benytter selv de fleste materialer og teknikker i deres egne processer når de skaber kunst.

På malekurser fokuserer undervisningen på billedsprog, komposition, farvelære, maleprocesser, materialelære og billedgenrer. Undervisningen varierer mellem fælles oplæg, individuel sparring og billedgennemgang.

I løbet af kurset vil underviseren komme med referencer til samtidskunsten såvel som som historiske præferencer, og du vil komme til at se dine egne kreative udfoldelser i en sammenhæng med verden omkring dig.

Alle kan deltage på vores malekurser. Begynder, øvet og erfaren, der er inspiration at hente for alle i vores kreative fællesskaber.

Akvarelkursus

Et akvarelkursus har specifik fokus på akvarel teknikker og materialer, og underviserne er selv dedikerede akvarelmalere.

Selvom akvarellen er let tilgængelig er den bestemt ikke den nemmeste at styre, det erfarer alle som går igang med de smukke farver. Det kræver øvelse at få styr på teknik og proces før det lykkes at få rigtigt liv i billedet. På et akvarelkursus får du lov at kigge de professionelle over skulderen, og får indblik i deres teknikker og ideer indenfor de mange muligheder akvarel byder på.

Mange bruger akvarel sammen med andre teknikker, eksempelvis tusch for at opnå et mere illustrativt udtryk, eller akryl for et ekspressivt udtryk. Vi opfordrer dig til at eksperimentere og lege med mulighederne mens du er på kursus og har adgang til underviserens sparring og ekspertise.

Akvarel egner sig rigtig godt til rejsen, det fylder ikke meget i rygsækken, og et værk kan ofte færdiggøres på et par timer.

Tegnekursus

Du kan tegne på alle vores kurser, underviserne er skolede tegnere, og kan undervise dig uanset hvilket niveau du er på.

På næsten alle kurser har vi deltagere som foretrækker at tegne når de er på rejse. For nogle er tegningen selve værket, andre tegner for at bruge tegningen som forarbejde til maleri når de kommer hjem.

Og så er tegning den bedste træning til alle andre former for kreativ udfoldelse, fordi tegning træner øjet og hjernen til at se. At sætte sig 10 min hver dag og tegne det som ligger lige foran dig er en fantastisk træning i at registrere det som øjet rent faktisk ser – istedet for det som hjernen tror du ser!

Du kan tegne med blyant, kul, tusch, oliekridt, eller hvad du ellers måtte foretrække. Husk også at med bringe en god skitsebog, så får du en samling af de bedste minder fra stedet og kurset med hjem.

Alek Krylow

Alle kan deltage på Alek Krylows akvarelkurser. Tag med Alek til sydligere himmelstrøg og nyd de dejlige omgivelser i et mildt og solrigt klima

Anita Viola Nielsen

 

Alle kan deltage på Anita Violas malekurser i Frankrig og Rom. Anita har selv mange legatophold i udlandet og holder meget af at finde inspiration sydpå

 

Ida F. Ferdinand

Ida F. Ferdinand er billedkunstner, kunstformidler, kurator, underviser og forfatter, og er Kunstskolen Kreativt Netværks absolutte Grækenlandsekspert. 

Mia-Nelle Drøschler

 

Tag med Mia Nelle Drøschler på malekursus i det Andalusiske forår - giv maleriet og sommeren et kickstart på malerrefugium ved Granada

 

Pia Fonnesbech

Alle kan deltage på Pias malekurser rundt omkring i verden. Pia er en engageret kunstner og underviser, hun har værksted i Sverige og København

Jens Bohr

 

Jens Bohr arbejder som billedkunstner næsten udelukkende med grafik – træsnit og litografi. Han holder af træet, dets modstand og egenart, der tilføjer og begrænser – stikker sine regler ud for hvad der kan lade sig gøre.

 

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]