Akvarelkursus
Cypern

Underviser Alek Krylow

Kursusdato: 27 April - 4 Maj 2019
Underviser: Alek Krylow

Efter en dejlig juleferie i den tyrkiske del af Cypern i 2017, ønsker Alek at vende tilbage til en af de fine, små byer sammen med et hold kursister. Alek faldt for denne lille by, og det gæstfrie hotel – vi arbejder på at få alle aftaler klar til en akvarelrejse i april 2019.

Følg med i nyhedsmailen KUNSTNOMADEN – så får du besked når vi er klar for tilmelding.

AKVARELKURSUS MED ALEK KRYLOW

Det er Aleks hensigt med kurset at give dig en håndfuld teknikker, som du kan bruge til at finde glæden ved at arbejde i skitsebogen – både derhjemme i hverdagen, og når du rejser alene eller sammen med andre.

Du arbejder undervejs med at fange byens stemninger på din egen måde. Du kommer til at arbejde med hurtige, farverige skitser, nogle gange hjulpet godt på vej af tuschpennen, andre gange i et mere abstrakt udtryk. Du får i ugens løb udviklet den metode der passer dig bedst, og som giver dig glæden ved at sætte dig ned et sted og arbejde med farverne i skitsebogen.

Du kommer hjem med bogen fyldt med gode minder – og når du først er kommet rigtig godt i gang kan du jo lige så godt fortsætte det gode arbejde derhjemme, og give dig selv glæden ved at udtrykke dig kreativt hver dag.

Hvis du er rutineret akvarelmaler kan det være en god ide også at tage akvarelblokke i større formater med, så du ind imellem kan fordybe dig i et større og mere gennemarbejdet motiv. Kurset er for alle, uanset om du er øvet og ambitiøs maler eller passioneret begynder, alle kan få glæde af Aleks kursus.

Vi starter dagens arbejde på hotellets tagterrasse, inden arbejdet fortsættes ude i byen. Når dagens udflugter og malerarbejde er slut hænger vi ud og nyder livet heroppe – evt. med en drink før vi går ud og spiser sammen om aftenen.

Du kommer til at arbejde udendørs alle dage, og finder gode motiver i byen og den nærmeste omegn. Alek udvælger de bedste steder for lige netop vores gruppe, når vi tager på tur med papir og pensler i ugens løb.

Du har en fridag midt på ugen, hvor du kan slappe af eller tage på udflugt på egen hånd.

DU ER VELKOMMEN

Du er velkommen til at kontakte Alek hvis du har spørgsmål vedrørende undervisning og materialer.

Alek Krylow: tlf: 5081 6908 / alek@akvarel.dk

FORHÅNDS RESERVATION

Du er velkommen til at sende besked i formularen nedenfor, så vil vi oprette en uforpligtende forhånds-reservation. Når vi er klar til at modtage den endelige booking skriver vi til dig.

Du får besked 5 dage før vi lægger rejsen på nettet, og har derved mulighed for at snuppe en plads inden prisen offentliggøres på nettet.

Kipling Travel er teknisk arrangør på denne malerejse, som derfor er dækket under Rejsegarantifonden.

Akvarelkursus Cypern

REJSEN

Vi flyver fra København til Ercan Airport i Nordcypern med mellemlanding i Istanbul. Herfra med privat bus til indkvartering i Kyrenia.

Hjemrejse ligeledes med afhentning af privat bus til lufthavnen.

 

I Kunstnomaden kan du følge med i vores aktiviteter, vi skriver når nye kunstkurser er på vej.

Tilmeld dig Kunstnomaden, så hører du fra os når vi har nyt til dig.

Venlig hilsen
kursusarrangør